Connect with us

Domaći film

JUŽNI VETAR 3: HIT! Džoni Dep u trećem nastavku filma uz MARAŠA i BAĆU? Evo i KAKO!

Južni vetar 2: Ubrzanje u srpske bioskope stiže 4. novembra!

Published

on

Južni vetar 2: Ubrzanje već se zaputio put naših bioskopskih dvorana. Novi film Miloša Avramovića u Beogradu u bioskopski život širom Srbije kreće od 4. novembra.

U nastavku filma Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove, i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju. Tamo ga zatiče vest koja će ga primorati da momentalno promeni planove…

BONUS VIDEO TOP 10 ČINJENICA O JUŽNOM VETRU 2: Sve što treba da znate o nastavku filma i serije!

Kako smo već videli prethodnih dana, u Srbiji je povodom saradnje sa Milošem Bikovićem na prvom animiranom filmu rađenom za Jervolino studio, boravio poznati holivudski glumac Džoni Dep.

Dep je tom prilikom izazvao veliku pažnju medija, ali i obožavaoca. Legendarne su postale fotografije na kojima drži podignuta tri prsta. Međutim, još legendarnija je fotografija na kojoj je Džoni Dep uz Miloša Bikovića, Vuka Kostića, Ninu Janković, Slobodu Mićalović i autora filmskog serijala „Južni vetar“ Miloša Avramovića.

Južni vetar Miloš Avramović Miloš Biković

Južni vetar 3: Na*ebaćete svi! Napisao je Miloš Avramović uz fotografiju objavljenu na Fejsbuku

Avramović je iskoristio tu priliku da u šaljivom maniru najavi novo pojačanje za treći deo svog hit filma, aludirajući na to da ćemo u trećem nastavku uz Maraša i Baću u filmu gledati Džonija Depa.

Naravno, to je šala – za sada. Poznajući ambicije jednog od naših najperspektivnijih mladih reditelja i scenarista, ne sumnjamo da bi u trećem delu „Južnog vetra“ zaista i mogao da se pojavi Džoni Dep. Pitamo se – na čijoj strani će biti?

 

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement