Connect with us

Domaći film

Slavko Štimac otkriva kako je nastala kultna scena sa Jagodinkom iz filma VARLJIVO LETO 68!

O ovome do sada nikada nije govorio

Published

on

Glumac Slavko Štimac je ostao upamćen po ulozi Petra u Varljivom letu ’68”, a scena koja je obeležila film teško mu je pala.

Kada pomislimo na Slavka Štimca, prvo nam kroz glavu prolazi scena iz filma „Varljivo leto’68”, u kojoj mu Danilo Bata Stojković govori: „Mesi,mesi, neće ništa da ti škodi”,u kojoj je popularni glumac bio u provokativnoj pozi sa Draganom Varagić (Jagodinka Simonović).

Štimac se takođe odlično seća tog čuvenog momenta, ali kaže da mu snimanje ljubavnih scena poput te nimalo ne prija. U razgovoru za Objektiv, glumac se osvrnuo i na trenutne angažmane, kao i na odnose sa mlađim kolegama.

– Sve te ljubavne scene mi uopšte ne prijaju, ne volim da ih snimam i to nema nikakve veze sa izborom partnerki u filmu ili seriji u kojima glumim. Jednostavno, kada nema neke hemije, nema potrebe za takvim scenama – kaže glumac za Objektiv.

– Konkretno, ta scena sa Jagodinkom ispala je onako kako sam i očekivao. To je očigledno ono što sve najviše i zanima. Mene lično je bilo sramota da sebe kasnije gledam u toj sceni, ali to je gluma, na to se naviknete kroz vreme – rekao je Štimac kroz smeh, te se osvrnuo na životne odluke koje je doneo.

Inače, Slavka ćemo gledati u seriji “Crna svdaba” od 23. oktobra.

BONUS VIDEO Upoznajte glavne likove serije CRNA SVADBA

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement