Connect with us

Domaće serije

DOMAĆE SERIJE 2021/2022: TOP 5 novih premijera na kanalu SUPERSTAR!

Otkrijte kojih ćemo to pet serija gledati do proleća 2022. na kanalu Superstar TV!

Published

on

Superstar serije – dve reči koje već po logici idu zajedno. I zaista, prvi deo jesenje TV sezone protekao je u obeležjima ove mlade televizije koja se za kratko vreme izborila za plasman među TOP 10 najgledanijih domaćih kanala. A tome je, pre svega, doprineo kvalitetan sadržaj. Telekom Srbija i Superstar kanal za ovu jesen pripremili su pravo more TV serija najrazličitijih žanrova. Dug moru, Aviondžije, Pevačica, a sada i Crna svadba (vikendom u 21.00), svaka od ovih serija na svoj način je ostavila pečat na domaćem TV nebu, ali i kod publike.

Činjenica da se u poslednjih nekoliko godina snimilo onoliko serija koliko je u Srbiji snimljeno za poslednje tri decenije govori u prilog tome da su se ljudi umorili od politike i rijalitija.

Došlo je vreme serija, a kanal Superstar postao je destinacija broj 1 za najkvalitetniji domaći serijski program. Na talasu uspeha domaćih serija nedavno je pokrenut i kanal Superstar 2, na kom gledaoci uz domaći, mogu da prate i strane serije. Ukratko, Superstar je postao dom najboljih i najgledanijih domaćih serija, a ovo je TOP 5 premijera koje nas očekuju na kanalu Superstar TV u nastavku sezone!

BESA 2: od 27. novembra na Superstar TV

Besa-2-sezona-Radivoje-Rasa-Bukvic

Druga sezona popularne triler drame “Besa”, na koju se čekalo tri godine, startuje 27. novembra na Superstar TV, gde će se prikazivati vikendom od 21.00. Za razliku od prve sezone, novih 10 epizoda “prošetaće” nas do severa Evrope. Osim napete radnje, očekuju nas i spektakularne akcione scene. Uloženo je mnogo, pa samim tim i očekivanja su velika.

Radnja se odvija dve godine posle događaja iz prve sezone. Jedan od glavnih motiva i pokretača radnje donosi sukob modernog i tradicionalnog, odnosno dolazak novog vremena i novih generacija koje ne drže do tradicije i date reči.

Glumačku ekipu predvode junaci prve sezone: Radivoje Raša Bukvić, Arben Bajraktaraj, Miloš Avramović, Lana Barić, Hana Selimović, Milan Marić, Milica Gojković…

Publika će u narednih 10 nastavaka imati prilike da upozna i nove likove. Među novim glumcima (kojih ima dosta) veliki favoriti su Florist Bajgora, koji je igrao u seriji “Gangs of London”, Katarina Čas, koja je glumila u hit filmu “Wolf of Wall Street”, i popularnoj seriji “Berlin Station”, kao i Gezim Zherka i Dea Bajaziti koji će sigurno osvojiti publiku…

AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA : od 3. decembra na Superstar TV

Domace-serije-Azbuka-naseg-zivota

Posle niza krimića na Superstar TV, stiže 3. decembra “Azbuka našeg života, čijih ćemo 10 epizoda gledati petkom od 21.00. Serija nastala po motivima romana Mirjane Bobić Mojsilović “Muška azbuka” i “Azbuka mog života”, koju potpisuje rediteljka Jelena Bajić Jočić, biće prikazana i na RTS 1.

U središtu intrigantne, zabavne, ali na momente i teške, tragikomične priče, nalazi se bračni par Vesna i Uroš Popović iza kojeg je 25 godina braka u koji su ušli nošeni studentskom ljubavlju i mladalačkom zanesenošću, željni uspeha u trivijalnom društvu u kojem je sve dozvoljeno da bi se došlo do statusa, karijere i novca. Četvrt veka kasnije, nakon što su stekli sva materijalna dobra, dok im se deca školuju i provode u inostranstvu, ova naizgled idealna porodica, počinje se raspadati.

Paralelno prateći žensku i mušku stranu, kroz dinamiku radnje i naraciju koja obogaćuje dramu ličnim doživljajem glavnih likova, serija nam donosi ogoljenu priču o veoma aktuelnim društvenim pojavama – o krizi porodice i međuljudskih odnosa, krizi srednjih godina, krizi našeg društva, krizi identiteta.

Glavne uloge tumače: Aleksandra Janković, Jadran Malkovič, Miona Marković, Đorđe Mašina, Nebojša Milovanović, Anđelka Prpić, Anastasija Mandić, Isidora Simijonović, Nedeljko Bajić, Nela Mihailović, Radoš Bajić, Iva Štrljić

 

UBICE MOG OCA 5 : od 1. januara na Superstar TV

Ubice mog oca sezona 5

Sa petom sezonom krimi-drama “Ubice mog oca” menja kanal. Pratićemo je na Superstar TV, kako sada stvari stoje od 1. januara, subotom i nedeljom u 21.00. Televizija zadržava pravo promene termina.

U novih 12 epizoda prvog srpskog TV krimića, koji potpisuju Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, paralelno pratimo sadašnjost i prošlost. Konačno ćemo saznati odgovor na pitanje ko su ubice oca Aleksandra Jakovljevića (Vuk Kostić). Centralna tema novog ciklusa, kada je reč o radnji u sadašnjosti, odnosi se na vršnjačko nasilje među mladima.

U ostalim ulogama su: Marko Janketić, Tihomir Stanić, Nina Janković, Miodrag Radonjić, Slavko Štimac, Slaviša Čurović i Marko Vasiljević. Kao epizodisti, između ostalih, pojavljuju se: Sloboda Mićalović, Predrag Bjelac, Mirjana Karanović, Vladan Gajović, Branka Katić, Goran Šušljik, Petar Božović, Zoran Cvijanović, Tanja Pjevac, Slobodan Ljubičić…

 

TAJNE VINOVE LOZE 2 (Od januara na kanalu Superstar)

Tajne-vinove-loze-Vuk-i-Vera-Vojin-Cetkovic-i-Sloboda-Micalovic

Okosnica druge sezone serije „Tajne vinove loze“ je i dalje vino. Glavna radnja se vrti oko vina sorte Bagrina, proizvodnje vina Teodora i jednog novog vina koje Zoran pravi na severu.

Jeleni u pomoć da joj pomogne dolazi Kosta, povratnik iz Nemačke i bivši Radulov saradnik. Tokom cele sezone se postepeno otkrivaju Kostini pravi motivi. Njegova žena Tea muzički je producent velike muzičke evropske producentske kuće i pomaže Ivanu da napravi karijeru.

Vuk i Vera, pored svoje velike ljubavi imaju prtljag iz dosadašnjeg života koji im se i dalje upetljava u odnos. Veru muči prošlost jer traga za načinom bolje proizvodnje vina sorte Teodora a progone je razni duhovi koji se mešaju i u njen odnos sa Vukom.

Vuk je preopterećen ne samo odnosom sa Jelenom sa kojom se razvodi, već i odnosima sa bratom i sestrom. Bori se iza događajima iz prošlosti svoje porodice kad je bio dete, koji se ozbiljno reflektuju na njegov sadašnji život.

KLAN 2: Početkom naredne godine na kanalu Superstar

Foto Ivana Karić

Posle velikog uspeha prvog dela serije „Klan“, snima se nastavak popularnog krimi trilera! Nove epizode u režiji Slobodana Skerlića gledaćemo sledeće godine na kanalu Superstar TV, najverovatnije nakon serije „Ubice mog oca„.

Kada krimi grupe zarate zbog novca, pojedince jedino spasava stvaranje „Klana“. Uprkos preprekama, u nastavku pratimo uspon već dobro poznatog klana i napredovanje njegovih članova u kriminalnoj hijerarhiji.

Motivisani novcem i prestižom vođe klana – Šok i Paša usavršavaju svoje poslove. U drugom delu upoznajemo njihove slučajne i namerne saučesnike, ali i nove izvore zarade – otmice bogataša.

Radnja i likovi povereni su mladim glumcima koji će kroz uspone i padove donositi odluke posle kojih se sve menja.

 

BONUS VIDEO UBRZANJE: Otkrivamo sve o JUŽNOM VETRU 2! Evo šta će biti sa Marašom i Sofijom!

*termini emitovanja premijera dati su na osnovu trenutnih programskih šema, i podležu promenama

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

 

 

 

 

Advertisement