Connect with us

STARS

„Policajac sa Petlovog brda“: Gde je nestala i kako danas izgleda ćerka Boška Simića?

Bila je velika zvezda kao dete, a onda je nestala!

Published

on

Policajac sa Petlovog brda“ je jedna od najpoznatijih domaćih serija koju su gledale najrazličitije generacije sa ovih prostora, a 28 godina nakon njenog prremijernog prikazivanja javnost se i dalje dobro seća čuvene porodice Simić.

Ipak, neki od glumaca koji su osvojili naša srca u ovom ostvarenju povukli su se sa javne scene. Jedna od njih jeste i lepa Tijana Vukotić.


Naime, Tijana je u čuvenoj seriji tumačila lik Tanje Simić, ćerke policajca Boška kojeg je igrao legendarni Ljubiša Samardžić. Samardžić je u ovoj seriji imao četiri deteta – Jasnu, Sonju i Tanju, kao i sina Davida.

Tijana je u seriji imala konja sa kojim se trkala na hipodromu, obožavala je životinje i bila je mirno dete u seriji. Ujedno, to joj je bar do sada bila poslednja uloga u životu. Jedan period života provela je u inostranstvu gde je živela i tamo posvetila učenju i građenju karijere.

Posvetila se ljubavi prema životinjama i postala veterinar. U jednom intervju je otkrila da nikada nije žažalila što nije nastavila glumačku karijeru, jer je njen san oduvek bio da postane veterinar. Posle nekoliko godina provedenih u inostranstvu, vratila se u Srbiju.

 

Tijana Vukotić

 

Tijana se ostvarila i u ulozi majke, a sudeći po fotografijama koje je objavila na Fejsbuk nalogu, nekada simpatična devojčica izrasla je u prelepu ženu.

 

O svom ocu sa filma imala je samo reči hvale i uvek se divila njegovom pristupu ka mladim kolegama.

Ljubiša je bio čovek vedrog duha, uvek raspoložen za snimanje, rano ujutro, kasno uveče, bio je profesionalac iznad svega. Naš filmski tata nas je stalno zasmejavao, sva deca su ga obožavala! Učio nas je kako da se ponašamo na setu i bio je divna osoba, puna ljubavi – izjavila je jednom prilikom Tijana.

BONUS VIDEO Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

BONUS VIDEO Igra sudbine 351. epizoda: Kakav je to papirić našla Stana?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement