Connect with us

Top Story

HIT! Unuka slavnog glumca Ljubiše Samardžića je prava lepotica! EVO KAKO izgleda!

Published

on

Unuka Ljubiše Samardžića, Sara Samardžić iako se retko pojavljuje u javnosti, na društvenim mrežama prilično je aktivna, a od njene lepote zastaje dah.

Sara je izrasla je u pravu lepoticu i njena pojava ne prolazi neprimećeno.

Pročitajte još Glumac Aljoša Vučković pobedio opaku bolest! EVO GDE i KADA ćemo ga gledati!

Sara ima 27 godina i pleni prirodnom lepotom, koju svako ko je ugleda zapazi. Ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde svakodnevno objavljuje fotografije iz svog života, a mnogi su prokomentarisali kako ima smisla za modu, te da se lepo oblači i može da parira svetskim blogerkama, piše Story.

Pročitajte još HIT! Glumac Goran Bogdan ima brata muzičara! EVO u KAKVIM su odnosima!

Legendarni glumac Ljubiša Samardžić preminuo je 2017. godine u 81. godini života. Njegov život obeležila je tragedija kada je izgubio sina Dragana, koji je umro sa 34. godine od leukemije. Posle ove velike tragedije, jedinu utehu tražio je u unucima.

Sari je jako teško pala smrt njenog dede, te joj je trebalo izvesno vreme da se oporavi od tako velikog gubitka.

Pročitajte još Filmom “KONCENTRIŠI SE, BABA” otvoren 3. filmski festival u SOMBORU

– Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene “Policajca sa Petlovog brda”, jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš u kancelariju i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu da kažem da si mi bio uzor, oslonac i uvek podrška – napisala je Sara tada, i dodala:

Pročitajte još HIT! HEROJI HALIJARDA – Otkrivena imena trojice kandidata za ulogu Draže Mihailovića? EVO o KOJIM glumcima je reč!

– Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Story

Advertisement