Connect with us

STARS

PEVAČICA: ŠOK! Milici Pavlović zbog serije bacaju CRNU MAGIJU? A evo ŠTA im je PORUČILA!

Za one koji joj žele zlo Milioca Pavlović ima samo jednu poruku!

Published

on

Milica Pavlović koju smo do nedavno pratili u debitantskoj ulozi u seriji “Pevačica” poručuje da želi propast onima koji su joj bacali crnu magiju!

Pevačica kaže da ne može sa sigurnošću da tvrdi da je omađijana, ali ipak ima jasnu poruku za sve one koji se igraju sa đavolom.

– Ukoliko su mi ikada bacali vlašku magiju ili sada to neko čini, samo bih mu poručila: „Uz viski topao, dabogda propao“ – kaže Milica za Informer, citirajući deo svoje nove pesme, koju je snimila za seriju “Pevačica”.

Pavlovićeva u seriji Gage Antonijevića glumi pevačicu Ivanu, na koju je bačena crna magija.

– Otkako je počela da se emituje serija, dobila sam novu publiku. Kada pričam sa ljudima, shvatim da ne slušaju moju muziku, ali prate seriju. Tako mi se dešavalo da me na ulici zovu Ivana – kaže Milica.

Ona ističe da je do sada dobila samo pozitivne kritike od kolega glumaca i pevača.

– Komentari su fenomenalni. Bila sam sa Gagom na večeri da sumiramo utiske i došli smo do zaključka da smo uradili fantastičnu stvar. Svim kolegama sa seta sam rekla da zaborave ko sam i šta sam i da mi svako od njih sugeriše ukoliko nešto ne radim dobro, da bih to popravila. Aleksandra Kovač mi je poslala poruku da je odgledala celu sezonu, da se naježila i da je sve fenomenalno. Ona, njena sestra i otac su vanserijski umetnici – kaže Milica i dodaje da ima i onih koji ne vole kako ona glumi:

– Super se nosim i sa negativnim komentarima! Baš sam ponosna. Eto, odgledala sam seriju i ništa ne bih promenila! Šalila sam se s prijateljima da je scenario takav da na početku samo spavam i drogiram se. Kasnije se moj lik „probudio“, ali je na kraju završio kako ne treba…

Milica se tu neće zaustaviti. Posle serije, volela bi da snimi film kao što su to svojevremeno uradile Lepa Brena i Dragana Mirković.

– Njih dve su imale ozbiljne uloge, baš kao i ja sada, jer sam dobila glavnu ulogu u seriji. Ali volela bih da snimim i film – završava priču “Seksi senjorita”.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO 2 Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

BONUS VIDEO 3 Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je pre vremena zbog ovog glumca!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: FilmiTV / Informer

Advertisement