Connect with us

Emisije

RTS Ordinacija (7. novembar): Kakve posledice korona ostavlja na srce?

Nova epizoda emisije “RTS Ordinacija” je na programu RTS 1 u nedelju, 7. novembra, od 14.10

Published

on

I ove nedelje, 7. novembra, na RTS 1 od 14.10 u emisiji “RTS ordinacija” očekuju vas tri zanimljive teme. Poznati pevač u novoj rubrici, “Moja dijeta”, otkiće kako se godinama bori sa viškom kilograma, zatim će kardiolog razjasniti čemu služi EKG analiza i šta može da otkrije, a na kraju će farmaceut pokazati kako se pravi puter za telo od sastojaka koji se lako mogu nabaviti.

U prvom delu emisije, “Moja dijeta”, pevač Bojan Marović otkriće koliko mu smeta višak kilograma, kako se sa njim bori, koje zdravstvene probleme ima zbog toga, a važne savete i sugestije daće nutricionoista Đorđe Pejić. On će razjasniti koje greške je pravio Bojan, koliko je kilograma nedeljno prihvatljivo gubiti, da li je dobro koristiti ceđene sokove kada treba smršati i još mnogo toga korisnog.

U “Ordinaciji” vas očekuje kardiološka tema. Saznaćete čemu služi EKG analiza, šta može da pokaže, a koji se kardiološki problemi tom analizom ne mogu otkriti. Biće i reči o tome koji su skriveni simptomi hipertenzije, ali i kakve probleme ostavlja virus korona na srce. Sve će objasniti prof. dr Petar Otašević, kardiolog iz Instituta za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”.

U poseldnjem bloku, “Hrana kao lek”, neće biti reči o hrani koja se jede, već o tome kako od nekih namirnica napraviti puter za telo koji je dobar za predstojeće hladne dane. Sve će pokazati i objasniti Marijana Milosavljević, farmaceut i specijalista kozmetologije.

Autor i voditelj emisije “RTS Ordinacija” je Marija Popović.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO 2 UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO 3 Velika i mala stvorenja 2. sezona: Od 12. novembra na kanalu Epic Drama

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement