Connect with us

Domaći film

Lepa Lukić dobija FILM! A evo KO će je GLUMITI!

Pevačica otkriva šta nas očekuje u filmu!

Published

on

Lepa Lukić dobija film. Kraljica narodne muzike je to i sama potvrdila. Lepa je istakla da će od decembra ove godine pričati o svom životu i karijeri za potrebe scenarija za film.

– Snimaće se film od detinjstva. Igraće tri glumice, od 10, 17 godina i kasnije. Nisam stroga kod odabira kandidata, da vidim lice da se smeje ne bih mogla da odolim. U mladosti sam bila lepa žena, a i sad sam zadovoljna. Ne razmišljam da se ostarilo, ne bih volela ni da se vratim u mladost – kaže Lepa, koja ističe da za sve godine još uvek nije našla svoju naslednicu na našoj muzičkoj sceni.

– Da pevam pesmu o brushalteru i gaćicama, šta tu može da pogodi i naježi ljude. Došlo vreme da se peva „rke, koke“, ali meni niko nije uzeo mesto. Nemam naslednicu, a volela bih da se pojavi. Sigurna sam da sam ušla u vene narodu, da nije tako ne bih mogla da trajem 52 godine. Više volim da trajem nego da uzmem milijarde – kaže Lepa za Pink.

Inače, Lepu i Tomu Zdravkovića, kolegu koji je takođe dobio film vezivalo je veliko prijateljstvo, mnogobrojne zajedničke turneje i anegdote, pa inspirisan životnom pričom najvećeg bolema, raznežio pevačicu.

Nju je oduševio Milan Marić koji igra Tomu, ali je razočarana kako je producent i reditelj Dragan Bjelogrlin prikazao njen lik u filmu.

– Ja sam se isplakala na premijeri, Marić je mnogo dobro odglumio Tomu. Plakala sam kad se završio film, cela sala je skandirala glumcima, a o Bjelogrliću da ne pričam – kaže Lepa, a zbog pitanja da li je zaista toliko psovala kao što je prikazano u filmu nije joj bilo pravo.

– Nisam, gluposti, gluposti! Šta ću sad da pričam da li sam psovala?! Gde se psuje kad ideš da pevaš? Nije trebalo tako da me predstave, gledala sam film, ali nisam čula dobro jer sam se ražalila i plakala i promaklo mi je! – rekla je pevačica.

Lepa ne krije da je poput Zdravkovića i sama imala turbulentan ljubavni život o kom bi danas mogao da se snimi film.

– Ja sam bila žena mnogo voljena. Volela sam i bila sam još više voljena, muškarci su teško odlazili od mene. Nisam bila silna i jedina u kući, bila sam obična žena, a na sceni sam bila Lepa Lukić. I dok je bilo – bilo je – rekla je Lepa za „Grand Online“.

BONUS VIDEO Kolo sreće 44. epizoda: Mara je na korak na korak da pronađe sina? (PROMO)

BONUS VIDEO 2 Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs, pink.rs

 

Advertisement