Connect with us

FILM

ŠOK! Pevačica Lepa Lukić OČAJNA zbog načina na koji je predstavljena u filmu TOMA! EVO ŠTA smatra NEDOPUSTIVIM!

Published

on

Pevačica Lepa Lukić očajna je kako je njen lik predstavljen u filmu „Toma“, čijoj je premijeri prošle nedelje prisustvovala. Takođe smatra da su i ostali likovi njenih legendarnih kolega promašeni, prvenstveno Predraga Cuneta Gojkovića i Predraga Živkovića Tozovca. Film je, prema Lepinim rečima, bledilo onoga što se tada zaista dešavalo.

Pročitajte još HIT! Film TOMA – Tamara Dragičević otkriva ŠTA joj je Dragan Bjelogrlić ZABRANIO na snimanju! A EVO i KAKO je savladala naglasak Silvane Armenulić!

– Nisam mnogo zastupljena u filmu, a i ono što sam zastupljena, kao da nisam ja. Oni su napravili lažnu Lepu Lukić, lošu kopiju. Imaš živu ženu, a protraćiš je. Olivera Bacić, koju su izabrali da glumi mene, kao da nije ja, nema sličnosti ni u fizičkom smislu ni po energiji. Da nekoga pitate ko je ova pevačica, a da ne zna, ne bi pogodio da glumi mene. Ja sam bila autentična, svoja. Nije dovoljno samo nakinđuriti kosu – kaže Lepa, i nastavlja:

Pročitajte još ŠOK! Film TOMA – Pevačica Lepa Lukić nije zadovoljna KAKO ju je odglumila Olivera Bacić? EVO ŠTA je zamerila mladoj glumici i Draganu Bjelogrliću!

– Sve te scene sa mnom nisu baš autentične, nije to bilo baš tako, ne znam kako se spremala za ulogu. Ja sam žena u snazi, zar im nije bilo bolje da su mene pozvali, pa da lepo sve ispričam. Nisu valjda mislili da će mi biti teško? Možda misle da sam baba, senilna, a ja se svega sećam, bolje nego neki mladi. Kakvi su to dani bili, pa da su mene pitali, pa to bi bio piš. Je l’ ih mrzelo da mene zovu? Je l’ su mene otpisali, pa me zato nisu zvali?

Lepa Lukić ne krije da je tužna jer mladima neće biti predstavljena autentična priča i onako kako je zaista bilo.

Pročitajte još OVO je najveća GREŠKA u filmu TOMA!

Toma, Cune, Toza, ja, tu je i Usnija Redžepova, Vasilija Radojčić, Vera Ivković, da ne nabrajam dalje, to su sve legende nad legendama, koje ne smeš da izostaviš ili da ih predstaviš kakvi nisu bili. Mladi moraju da budu temeljni, a ne da rade šturo, samo da se zarade pare. Ipak, Bjela se vadio, obećao da je će mog lika biti više u seriji. Ajde, nadam se da će da isprave grešku. Da ću da kažem sve kako je bilo. Da ću ja biti ja, a ne neka tamo bleda kopija – završava Lepa, prenosi Republika.rs.

Foto Printscreen Instagram lepa_lukic_official

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV/Republika.rs

Advertisement