Connect with us

Domaće serije

Šok! Stevan Piale otkrio VELIKU TAJNU serije IGRA SUDBINE! Do sada OVO niko nije ZNAO!

Evo o čemu je reč! Ovo NIKO nije očekivao.

Published

on

Igra-sudbine-kraj-serije

Stevan Piale, poznat kao Luka Kanački iz popularne serije „Igra sudbine„još jednom je potvrdio onu narodnu „Nije kome je rečeno već kome je suđeno“.

Stevan je, naime, tokom gostovanja u jednoj emisiji otvoreno govorio o svojoj karijeri, priznavši da je prvobitno odbio da dođe na kasting za seriju koja ga je kasnije proslavila.

– Bilo je turbulentno – dobijam poziv za ulogu Matije par dana pred svadbu i shvatam da je raspored snimanja subota i nedelja, a ja sam tada igrao vikendom u pozorišu „Puž“ i odbio sam da dođem na kasting. Oni su mi prvi dali šansu nakon akademije i dugovao sam im to. Kroz priču sam u „Pužu“ spomenuo da su me zvali na kasting i svi su mi rekli „Nemoj da si lud, idi na kasting“ – ispričao je Stevan u emisiji “Vikend na K1”.

Stevan je otkrio kako je dobio ulogu Luke Kanačkog.

– Rekli su mi da se obučem kako smatram da lik treba da izgleda, a ja dolazim ofucan posle svadbe i zatim ulazi Pavle Jerinić u odelu. Već na pola audicije su me zaustavili i pomislio sam da nema ništa od igranja u seriji. Međutim, daju mi pet minuta da se spremim za Aleksu, Luku i Strahinju, tako da sam prošao kasting za sve. Luka mi je najviše odgovarao, jer je sa ulice, a i ja sam malo sa ulice – rekao je glumac, a potom istakao koliko je njegova supruga doprinela njegovoj karijeri.

– Nisam bio spreman na toliku popularnost odjednom, tako da sam u hodu učio kako da se nosim sa tim. Ali najveći teret je podnela moja supruga Una, koja je kući brinula o bebi dok sam ja išao na snimanje – ispričao je Stevan.

On je priznao da mu nikada nije bila želja da igra u telenoveli.

– Nije mi bila želja da glumim u telenoveli, ali nisam mogao ni da pretpostavim koliko na snimanju telenovele mogu da ispečem svoj zanat. Tebi jedan loš dan znači pet loših epizoda, a naravno da imaš bar jedan loš dan – rekao je Stevan i otkrio da je na snimanju vladala porodična atmosfera.

– Nijednom se nisam posvađao ni sa kim tokom dve godine snimanja, zaista je vladala jedna prava porodična atmosfera – zaključio je Piale.

BONUS VIDEO Igra sudbine 361. epizoda: Višnja saznaje da joj je beba živa?

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement