Connect with us

Domaći film

HIT! TOMA Zdravković dobija još jedan film! Evo i KOJI!

Ovog puta reč je o stranom filmu, a evo i kako će se zvati!

Published

on

Toma Zdravković, naš legendarni pevač narodne muzike ove godine dobio je film Toma, a uskoro stiže još jedan. Naime, u Crnoj Gori je pre dva meseca počelo snimanje ovog dokumentarnog filma, koji će biti premijerno prikazan 20. novembra u Aleksincu, na dan rođenja Tome Zdravkovića.

Prema rečima autorskog tima, motiv za snimanje dokumentarca, čiji je idejni tvorac Miloš Paović, jeste obeležavanje 30 godina od smrti legendarnog pevača.

Reditelj Boban Rajković je izjavio da je reč o dokumentarcu u kojem će se uz Zdravkovićevu udovicu Gordanu pojaviti i njegovi brojni prijatelji, a da će ovo ostvarenje takođe otkriti mnogo detalja o pjevaču koji su do sada javnosti bili nepoznati.

– Postoji mnogo njegovih ličnih svedočenja, a upravo ona su bogatstvo kada se radi o dokumentarnom filmu. Ekipu je već preplavila emocija, što je za film od velike važnosti – rekao je Rajković za crnogorske medije.

Jedan od sagovornika je Zoran Kalezić, kum Tome Zdravkovića i poznati pevač narodne muzike. U njegovom domu u Crnoj Gori pala je prva klapa dokumentarca.

– Film će imati i igrane elemente, a ja sam potpuno siguran da će glumac Narodnog pozorišta u Nišu Aleksandar Mihailović oživeti emociju koju su osećali kako njegova publika, tako i svi oni koji su bili u njegovoj blizini – kaže producent Oliver Paunović.

Dokumentarac će da sadrži i mnoge ekskluzivne i nikad viđene fotografije, audio i video snimke iz decenijske karijere Tome Zdravkovića.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement