Connect with us

Domaći film

TOP 10 najgledanijih filmova u SRBIJI: Toma više NIJE PRVI! A evo KO JESTE!

Toma polako silazi sa trona, a evo koji domaći film će ga zameniti

Published

on

Južni vetar 2 Ubrzanje – Ovaj film oborio je sve rekorde gledanosti. Za samo nedelju dana u bioskopima, pogledalo ga je skoro 200.000 ljudi.

OVO je TOP 10 najgledanijih filmova u Srbiji u protekloj nedelji, ali i ukupno od početka prikazivanja u bioskopima.

10. Mali šef: Porodični biznis (The Boss Baby: Family Business)

Ovaj film u prethodnoj nedelji pogledalo je 1522 posetilaca, a za devet nedelja prikazivanja njih ukupno 62159.

U drugom delu ovog animiranog filma, braća Templton su odrasli i udaljili se jedan od drugog, ali novi šef sa najsavremenijim pristupom će ih ponovo spojiti – i inspirisati za pokretanje novog porodičnog posla.

Glasove su pozajmili: Alek Boldvin, Džejms Marsden, Lisa Kudrou, Eva Longoria i Ejmi Sedaris.

 

9. Prošle noći u Sohou (Last Night in Soho)

Mlada devojka, strastvena u vezi s modom, poseduje mogućnost da se vrati u 1960-te godine, gde sreće svog idola – veliku pevačku zvezdu. Ali, London 1960-tih nije samo glamurozno mesto, već je veoma opasno iskušenje. Pogotovu kad stvari počinju da kreću mračnim tokovima…

Glavne uloge tumače: Dajana Rig, Endru Biknel, Kolin Mejs, Polin Meklin i Rita Tušingem.

Ovaj horor je za nedelju dana pogledalo 3198 ljudi.

 

7. Nepopravljivi Ron (Ron’s Gone Wrong)

Za nedelju dana, ovu animiranu komediju pogledalo je 4495 posetilaca, a za tri nedelje prikazivanja 17970.

Ovo je priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, i Ronu – njegovom digitalnom robotu, koji može da priča i hoda. Međutim, ispostavlja se da je Ron neispravan i nepopravljiv.

Glavne uloge tumače: Zak Galifjanakis, Ed Helms, Pjer Buvier…

 

7. Božiji čovek (Man of God)

Progon je obeležio život svetog Nektarija Eginskog iz Grčke. Bio je sveštenik običnog naroda, a njegova poniznost je smetala ponosnim pravoslavnim klericima. Oklevetan je nakon što je njegova odanost probudila njihove sumnje. Parohijani su ga voleli, uprkos tome što je lišen crkve i prognan iz Egipta. Vera u Boga mu je tokom celog života bila najbolja odbrana. Nektarije je brinuo o siromašnima, učio je seljane da čitaju i pišu, svojim primerom je inspirisao mladiće da uđu u sveštenstvo, pisao je knjige i držao propovedi koje su ljude približavale veri.

Glavne uloge: Miki Rurk, Kariofilia Karabeti, Aleksandros Milonas

 

Ovu biografsku dramu za nedelju dana u Srbiji je pogledalo 5418 posetilaca, a ukupno za četiri nedelje prikazivanja, njih 28608.

 

6. Nije vreme za umiranje (No Time to Die)

U novom delu franšize o agentu 007, Bond uživa u mirnom životu nakon napuštanja tajne službe dok ga ne poseti stari prijatelj Feliks Leiter iz CIA-e i zatraži njegovu pomoć. Tada odlazi u misiju spasavanja otetog naučnika, i tada će se naći na putu misterioznom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom.

Glavne uloge: Rejf Fajns, Danijel Krejg, Hju Denis

Ovaj akcioni triler je za pet nedelja prikazivanja pogledalo 88254 ljudi u Srbiji, a u poslednjoj nedelji njih 6072.

 

5. Venom 2 (Venom: Let There Be Carnage)

Više od godinu dana nakon događaja iz filma Venom (2018), istraživački novinar Edi Brok se muči da se prilagodi na život domaćina za vanzemaljskog simbiota Venoma. Brok namerava da oživi svoju karijeru intervjuišući serijskog ubicu Klitusa Kesidija, koji postaje domaćin simbiota Karnidža, nakon čega beži iz zatvora izbegavajući smrtnu presudu.

Glavne uloge: Tom Hardi, Vudi Harelson, Stiven Grejem…

 Ovaj naučno-fantastični film je za četiri nedelje prikazivanja u bioskopima u Srbiji pogledalo 65255 posetilaca, a u poslednjoj nedelji njih 7453.

4. Dina (Dune: Part One)

Ova naučno-fantastična priča nas upoznaje s porodicom Atreides, koju predvodi Oskar Ajzak kao Djuke Leto Atreides i preuzima kontrolu nad vrednom planetom Arakis, jedinom planetom na kojoj raste redak i vredan začin. Kada Atreidese izda Car i napadnu Harkonenove snage (kojima vlada Stelan Skarsgard kao Baron, uz pomoć svog bratanca Glosua „Zveri“ Rabana, kojeg glumi Dejv Bautista), sin Atreidesa, Pol (Timoti Šalame) pobegne zajedno sa svojom majkom (Rebeka Ferguson) na surovi teren.

Film je za nedelju dana pogledalo 11073 posetilaca, a ukupno za tri nedelje prikazivanja, njih 52350.

3. Toma

Film o životu, karijeri i smrti legendarnog pevača Tome Zdravkovića je na početku svog bioskopskog života bio oborio rekorde gledanosti.

Za tri nedelje pogledalo ga je 651114 posetilaca u bioskopima u Srbiji, a od toga, samo za poslednjih nedelju dana 14821.

Glavne uloge: Milan Marić, Tamara Dragičević, Vojin Ćetković, Marko Janketić, Milena Radulović, Olivera Bacić, Petar benčina, Paulina Manov…

 

2. Porodica Adams 2 

 U novom delu animirane franšize zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza, jer njihova deca nisu više mala. Kako bi povratili bliskost, odlučuju da strpaju Sredu, Pagzlija, ujaka Festera i ostatak ekipe u svoj ukleti kamper i krenu na poslednji bedni porodični odmor.

Glasove pozajmili: Oskar Ajzak, Šarliz Teron, Kloi Grejs Morec…

 Film je za za dve nedelje u Srbiji pogledalo 32939 posetilaca, a u poslednjoj nedelji, njih 16965.

 

1. Južni vetar 2: Ubrzanje

 

Drugi deo filma “Južni vetar”, reditelja Miloša Avramovića obara sve rekorde gledanosti.

Za samo nedelju dana prikazivanja u Srbiji, film je pogledalo 193026 posetilaca, što je rekordna gledanost u poslednjih dvadeset godina.

 Narko-boss Petar Maraš koristi sve prednosti novostečenog statusa nedodirljivog vođe srpskog podzemlja pod zaštitom države. U želji da proširi i uđe u legalne tokove, nelegalno stečeni novac ulaže u legalne poslove. Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vernim Baćom odlazi u istočnu Srbiju. Tamo saznaje vesti zbog kojih će biti prisiljen da promeni planove i vrati se na ulicu.

Glavne uloge tumače: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Jovana Stojiljković, Luka Grbić, Aleksandar Berček…

BONUS VIDEO Branilac 9. epizoda (KRAJ SERIJE): Jedan dan do života

BONUS VIDEO Crna svadba: Ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

 

 

 

Advertisement