Connect with us

Domaće serije

Besa 2: Luka postaje ozbiljna pretnja za Petra Maraša! A evo i kako

Milan Marić u seriji “Besa 2” igra Luku, čiji lik dobija više na značaju

Published

on

Kada je krajem 2018. godine zaigrao u seriji “Besa”, Milan Marić je važio za dečka koji obećava. Tri godine kasnije, postao je glavni junak krimi-drame “Državni službenik” i jednog od najgledanijih domaćih filmova svih vremena – “Toma”. U seriju “Besa 2” vraća se kao dokazan i veoma popularan mladi glumac, pa samim tim njegov lik dobio je i više prostora.

Luka je jedan od likova koji će se u seriji “Besa 2” razviti. U prvoj sezoni on je počeo kao Mimin mali od palube, momak za sve, mamac za Unu, a u drugoj sezoni on je vlasnik sopstvenog biznisa, onaj koji gospodari narko tržištem na jednoj teritoriji – otkrio je Milan Marić.

Na pitanje da li je Luka negativac ili pozitivac, Marić odgovara:

– Svakako mislim da smo mi svi sivi, ni crni, a ni beli. I da jedino što možemo da uradimo jeste da se potrudimo da što više budemo svetlo sivi. Što se Luke tiče, na njegov život su uticale okolnosti koje su ga gurnule na neku stranu na kojoj, možda, on ni ne želi da bude i sa ljudima sa kojima ne bi želeo da bude, a čiji su postupci kreirali njegov život, budućnost sa kojom sada mora da se nosi.

Besa 2: Intimne scene sa Milicom Gojković

Scene sa Milicom Gojković, koja u seriji tumači lik Une Perić, imale su raspon emocija. Od besa do suza, ali i to da su mnogi komentarisali kadrove u kojima su ona i Milan Marić intimni. Budući da Milicu zna još dok su bili deca, Milan odgovara da li mu je bilo neprijatno da odigra takve scene:

– Naprotiv, baš zato što se poznajemo toliko dugo i što ne radimo prvi put nam je bilo mnogo lakše da se prepustimo istraživanju, kreiranju i da imamo poverenje jedno u drugo. Milica je divna glumica i divna partnerka u kadru, tako da te emotivne scene su, što se mene tiče, bile pravo uživanje raditi.

Serija “Besa” prikazala je Marića u drugačijem svetlu, zbog čega je do izražaja došao njegov glumački talenat. Glumac odgovara šta ga je posebno privuklo kod ove krimi-drame.

– Uzevši u obzir to da sam prošao proces stvaranja serije nemam uzbuđenje oko toga šta će se dogoditi. Ali, postoji ogromno uzbuđenje da vidim kako se sve ono što smo uradili upakovalo u finalni proizvod i još veće uzbuđenje da vidim i čujem reakcije publike. Privukla me je, pre svega, priča i način na koji se ona upetljava i raspetljava, ekipa koja je stvarala ovu seriju i na kraju ta zajednička ideja oko toga šta je i ko je Luka.

Zanimljivo je to da Luka u seriji “Besa 2” postaje kraj narko kartela u Srbiji, u trenutku kada tu ulogu u drugom delu “Južnog vetra” preuzima i Petar Maraš, koga tumači Miloš Biković. Biće zanimljivo videti kome bolje leži rola opasnog momka.

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Adrenalin

Izvor Blic

Advertisement