Connect with us

Domaće serije

Hana Selimović o seriji “Besa 2”: Petrit i Divna su kao Molder i Skali. Evo da li će se smuvati

U seriji “Besa 2” partnerski odnos inspektora Koci i Dukić hodaće po tankoj žici

Published

on

Uloga inspektorke Divne Dukić u krimi-drami “Besa 2” vratila je na velika vrata glumicu Hanu Selimović pred televizijske kamere. Prostor koji je njen lik imao u prvoj sezoni ove serije u novim epizodama postao je veći, što za ovu dramsku umetnicu značilo i bolju šansu da pokaže svoje glumačke sposobnosti.

– Očekivala sam prostor koji ženski lik ne stavlja samo u poziciju ukrasa ili funkcije, nego aktivnog i ravnopravnog učesnika radnje. Srećom, očekivanja su mi se ispunila. Mislim da druga sezona u svakom smislu nadgrađuje sve što smo započeli u prvoj i uopšte ne sumnjam da će ispuniti i očekivanja publike – rekla je Hana Selimović.

Besa 2: Srpski Molder i Skali

Kada je svojevremeno govorila o uzorila za seriju „Besa 2“ i odnosu sa kolegom Milošem Timotijevićem, Hana Selimović je spomenula agente Skali i Moldera iz serije “Dosije iks”.

– Inspiraciju nalazim u svemu što gledam, a ta referenca je bila Miloševa i moja polazišna tačka u smislu tog platonskog bliskog partnerskog odnosa između dvoje inspektora, taj odnos koji stalno hoda po žici i čini se da se lako može okliznuti iz profesionalnog u nešto drugo. Ova sezona nastavlja taj delikatni hod, a videćete da li se neke granice i prelaze – rekla je jedna od glavnih glumica serije “Besa 2”.

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Adrenalin

Izvor Kurir

Advertisement