Connect with us

Sadržaj epizoda

Besa 2 epizoda 4: Uroš je spreman za osvetu! KO je njegova PRVA META?

Uroš se probudio iz kome, i nema vremena za čekanje. Vraća se kući!

Published

on

Besa 2  epizoda 4 na programu je kanala Superstar TV u nedelju 4. decembra od 21.00. Driton je preuzeo klan Beriša. Dardana u samici posećuje Petrit Koci. Stiže još loših vesti. Uroš ovog puta nije Dardanov najveći neprijatelj.

Posle tragedije u Estoniji u narednim epizodama, vidimo Uroša koji se vraća u Srbiju, spreman za osvetu. Koci se takođe vratio na jug, a na sastanku sa Dardanom on mu saopštava vesti – Uroševa porodica je mrtva. Dardan je svestan šta to znači. Besa je pogažena. Ali to nije jedino što ga brine. Dritonov bezobrazluk od njega je stvorio Dardanovog neprijatelja.

Za to vreme Uroš se potajno raduje povratku kući i susretu sa ćerkom. Međutim, Una više ne želi da ga vidi. Oca krivi za smrt majke i brata. Luki otvoreno poručuje – ja više nemam oca. Hoće li Una naći snage da oprosti Urošu i još jednom počne sve ispočetka?

Uloge tumače Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

Besa 2 epizoda 4 Uloge tumače: Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor FILM I TV

 

Advertisement