Connect with us

STARS

Miloš Timotijević otkriva da li se pokajao što je snimio GEJ SCENE sa Milanom Marićem (FOTO)

Ulogu homoseksualca Miloš Timotijević je igrao nekoliko puta u karijeri i zbog svake je bio u žiži javnosti

Published

on

Glumac Miloš Timotijević privukao je pažnju javnosti u serijama “Vojna akademija” i “Južni vetar”. Ali, uloga zbog koje je postao miljenih TV publike je inspektor Interpola Petrit Koci iz serije “Besa”, čija se druga sezona trenutno prikazuje na kanalima Superstar i Prva.

Miloš ne sme da otkriva šta gledaoce čeka u nastavku popularne krimi-drame, osim da slede neočekivani obrti u novih 10 epizoda.

Na pitanje koliko ima sličnosti u realnom životu između njega i Kocija, Timotijević odgovara:

– Uvek se trudim da lik koji tumačim približim sebi ili sebe liku, u zavisnosti koliko je lik previše udaljen. Ako ti je lik blizak, onda ga moraš još više približiti sebi. Lik Petrita je nešto što je pola ja, pola nije. To je bilo mnogo zanimljivo, nekako smo se on i ja, pogotovo u drugoj sezoni, našli na pola puta.

Miloš Timotijević voli izazove. Drugačije se, kaže, ne bi bavio glumom, a svaka nova uloga je za njega novi izazov. Uloge homoseksualnih likova, koje je često igrao tokom karijere i zbog kojih je bio osuđivan u javnosti, glumac je rado prihvatao. Jedna od kontroverznijih je bila ona u kratkom filmu “Narednik”, gde je odigrao erotsku scenu sa Milanom Marićem.

Miloš Timotijević i Milan Marić u filmu „Narednik“

– Nikako se nisam pokajao. Svaka uloga je izazov i samim tim nemam nikakav problem da glumim i takve likove. Ti negativni komentari su stvar tuđe percepcije, a ne moje – rekao je Miloš.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Izvor: filmitv.rs / Kurir

Advertisement