Connect with us

STARS

Dragana Mićalović TRUDNA? Glumica pokazala trudnički stomak! (FOTO)

Dragana je za svoje obožavaoce pripremila veliko iznenađenje. Ovo niko nije očekivao

Published

on

Igra sudbine i rola Une Hristić glumici Dragani Mićalović u već postojeću armiju fanova doveli su ogromno pojačanje koju je učinilo jednom od najpopularnijih domaćih mladih TV zvezda. A kako to obično biva ljubavni život zvezda tog kalibra uvek zanima javnost.

Često se spekulisalo sa kim se Dragana Mićalović zabavlja. Međutim, poslednja informacija koja se pojavila u javnosti kada je njen privatan život u pitanju jeste da je raskinula vezu sa izvesnim Stevanom. Upravo zbog toga je mnoge iznenadila kada su videli njenu objavu na Instagramu.

Naime, Dragana je napravila selfi u ogledalu, što ne bi bilo ništa čudno da nije ispozirala sa trudničkim stomačićem. Na trenutak su mnogi bili zbunjeni sve dok nisu videli da u dnu fotografije piše „Igra sudbine“ te su shvatili da je to nastalo na snimanju serije.

Međutim, ono što se sada komentariše na društvenim mrežama jeste da Dragani lepo stoji trudnički stomačić, te da će sigurno biti i lepa trudnica. U seriji „Igra sudbine“ znamo da je Dragana već trudna. A kada će se to i stvarno dogoditi – ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen / Instagram

Izvor Film i TV/ 24sedam.rs

 

Advertisement