Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine: ŠOK! Posle Višnje još jedna zvezda napušta seriju! Evo o kome je reč!

Za mnoge likove 409. epizoda serije “Igra sudbine” biće poslednja

Published

on

“Igra sudbine” polako se bliži kraju druge sezone, sa kojom će se zaokružiti mnoge priče. Finale se očekuje krajem januara, ali tu tačka neće biti stavljena. Zbog velikog interesovanja gledalaca, kao i odlične gledanosti, popularna domaća sapunica nastavlja svoj život na TV Prva.

Treća sezona, koja počinje da se snima sredinom decembra, imaće oko 160 epizoda i gledaćemo je odmah po završetku drugog ciklusa. Dakle, pauze u emitovanju, kako je najavljeno, neće biti. Međutim, 409. epizoda za neke likove biće kraj priče.

Glumica Jelena Đukić, koja je tumačila Adinu služavku i prijateljicu Višnju, odlučila je da napusti seriju zbog drugih poslovnih angažmana. Tako da je sudbina njenog lika neizvesna. Još nije poznato da li će se neka druga glumica obresti u njenoj ulozi, ili ćemo se sa Višnjom zauvek oprostiti.

Osim Jelene Đukić, seriji “Igra sudbine” zbogom je rekla i glumica Ivana Dudić. Dakle, Noru definitivno nećemo gledati u nastavku hit sapunice.

Ivana-Dudic-Igra-sudbine

Ivana Dudić odlazi iz serije „Igra sudbine“ zbog privatnih obaveza

Tokom nedavnog gostovanja u jednoj TV emisiji, Ivana se osvrnula na ulogu Nore i na to koliko dugo će se još snimati “Igra sudbine”:

– Nisam dobra stanica za pitanje: ‘dokle će se snimati “Igra sudbine”?’ Zbog privatnih obaveza neću moći da nastavim snimanje serije. Ali, koliko znam, svi ostali će nastaviti, tako da – gledajte – rekla je Ivana Dudić u jednoj emisiji.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement