Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 69. epizoda: Lažni PAVLE kreće u akciju! Mara i ne sluti ŠTA je ČEKA!

Sve se dovija Po Petrovom i Eleninom planu…

Published

on

Kolo sreće 69. epizoda koju gledamo u četvrtak 9. decembra od 21.00 na TV Prva za zlikovce će doneti i dobro, ali i zlo. Evo o čemu je reč.

Petar koji se sve više zaljubljuje u Lenu, nesvestan da je ona ta koja mu je najveća opasnost. Večera na koju su izašli Lena i Petar  sve je romantičnija. Lena će se odvažiti da ga upita da li ima devojku smatrajući da je pravi trenutak za tako intimno pitanje. Šta to Lena smera?

Za to vreme Bojan ne dozvoljava Goci da prestane da bude sumnjičava prema novom „bratu“. On ne veruje da je Pavle taj koga je Mara čekala celog života. A ne sluti koliko je u pravu u vezi sa tim. Nebojša pravi dramu pred Marom, Elenom i Petrom. Mara ne shvata da je sve deo većeg plana. Prevaranti likuju jer očekuju brz rasplet.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (69. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

 

Advertisement