Connect with us

SAPUNICE

HUREM ponovo u CENTRU SKANDALA! Ovim fotkama RAZBESNELA je Tursku! Pogledajte

Čime je to Merjem Uzerli izludela tursku javnost!

Published

on

Merjem Uzerli, turska glumica najpoznatija po roli nezaboravne sultanije Hurem u popularnoj turskoj seriji „Sulejman veličanstveni“ ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Prošlo je soro deset godina kako smo je gledali u sapunici sa Bosfora koja je osvojila svet, a za Merjem vreme kao da je stalo. I to ne samo zbog izgleda.

Nakon vesti da je glumica ponovo srećna jer je konačno našla partnera, ali i da je ponovo majka, Merjem je opet podelila tursku javnost. I to novim fotografijama koje su kod nekih izazvale oduševljenje, a kod jednog dela tradicionalnog turskog stanovništva osudu. Inače, poznato je da Merjem nikada nije bila miljenica turskog aktuelnog režima niti društvene elite zbog njenog slobodnijeg ponašanja i stila oblačenja. Budući da je odrasla na zapadu, odnosno u Nemačkoj Merjem se nikada nije u potpunosti prilagodila životu u Turskoj.

Zato je uvek bila nepodobna, uprkos svojoj velikoj međunarodnoj popularnosti. Ovog puta podsetila nas je sve i zašto. Setom novih fotografija Merjem je raspametila armiju fanova željnih neke njene nove uloge. Međutim, veliku pažnju privuklo je nekoliko veoma provokativnih slika na kojima glumica pozira u veoma izazovnoj odeći. Jedna od fotografija podseća na čuvenu scenu holivudske zvezde Šeron Stoun iz filma „Niske strasti„. Na drugoj, pak, Merjem ima strastvenu crvenu haljinu koja ima šlic, kako su to naveli turski mediji „do međunožja“.

 

I dok su malobrojni „dušebriznici“ zamerili zbog provokativnih fotografija, ogromna većina izrazila je oduševljenje Merjeminim izgledom. Merjem je majka dvoje dece, a naredne godine u avgustu puni 39 godina. Savršenu figuru, možda i savršeniju nego onu koju je imala tokom snimanja „Sulejmana“ nemoguće je ne primetiti.

A kada se u obzir uzme da na instagramu ima više od 7 miliona pratilaca i da svaku njenu objavu lajkuje minimum 100.000 ljudi, jasno je da je Merjem Uzerli najveća turska TV zvezda svih vremena. Iako je neki ne vole.

 

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement