Connect with us

SAPUNICE

Gabrijela Spanić, čuvena ZLOBNICA, uništila lice plastičnim operacijama! Pogledajte kako danas izgleda

Popularna glumica svakodnevno dobija loše komentare da račun svog izgleda

Published

on

Telenovela “Zlobnica” emitovala se krajem devedesetih godina prošlog veka, zahvaljujući kojoj je glumica Gabrijela Spanić stekla veliku popularnost, kako u svetu tako i u Srbiji. Međutim sada se glumica našla na udaru javnosti zbog estetskih korekcija.

Kao što je poznato, glavna uloga ove telenovele pripala je baš Gabrijeli Spanić, koja je muškarcima oduzimala dah kada god bi se pojavila na malim ekranima, a devojke su se trudile da što bolje liče na nju. Inače, Gabrijela u sebi ima hrvatske krvi, zbog čega je dodatno bila zanimljiva javnosti.

Spanićeva je napunila 48 godina, a tokom braka, koji je okončan 2003. godine dobila je naslednika kom je dala ime Gabrijel de Hesus. Međutim, verni obožavatelji zabrinuli su se kada se Gabrijela samo povukla iz javnosti, potpuno je nestala, ali je i dalje ostala aktivna na društvenoj mreži Instagram.

Nakon skoro decenijske pauze, atraktivna glumica Gabrijela se vratila na ekrane novim hit projektom. Ono što je sve šokiralo kada se Gabrijela pojavila jeste njen izgled, koji čak nije ni sličan onom po čemu je bila prepoznatljiva.

Po povratku u javnost, Gabrijela se našla na meti opakih komentara korisnika društvenih mreža, koji je nimalo nisu štedeli, a njihovo mišljenje je da je prerano počela sa estetskom hirurgijom. “Imala si anđeosko lice, zašto si ga upropastila” i “Izgledaš kao Džoker” samo su neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement