Connect with us

SAPUNICE

Vilijam Levi više ne liči na sebe! Posle velike nesreće, pustio sedu bradu i povukao se! (FOTO)

Sin popularnog glumca doživeo je tešku nesreću, što je Levija prodrmalo iz korena

Published

on

Kubanski glumac Vilijam Levi, koji je stekao svetsku slavu kao junak meksičkih telenovela, šokuirao je nedavno fanove kada im je putem društvenih mreža predstavio svoj novi imidž.

Zvezda serija “Čuvaj se anđela” i “Trijumf ljubavi” odlučio je da pusti bradu i brkove. I ranije je Levi “šetao” bradu i brčiće od tri dana, ali ova drastična promena iznenadila je sve. Da su godine i najlepšem latino zavodniku počele da uzimaju danak, najbolje se vidi po sedoj bradi.

Međutim, njegovim vatrenim obožavateljkama ova promena ne smeta, štaviše obasipaju 41-godišnjeg glumca komplimentima.

“Savršeno ti pristaje brada”, “Vilijam je najzgodniji, pa čak i sa neurednom bradom”, “Možeš da imaš 100, ma 1.000 godina, ja bih se uvek zabavljala sa tobom”, samo su neki od komentara Vlijamovih obožavateljki.

Vilijam-Levi

Mada se trudi da neke stvari iz svog privatnog života drži podalje od medija, Vilijam Levi je nedavno otvoreno priznao obožavaocima da mu se dogodila velika nesreća, koja mu je promenila život.

Ali, nije reč o njemu, nego o njegovom 16-godišnjem sinu, koji je pre godinu dana doživeo saobraćajnu nesreću tokom koje je zadobio teške povrede obe noge. Morao je da bude više puta operisan, ali sada je, srećom, sve u redu.

– Bilo je to veoma teško i bolno iskustvo. Verujem da se uči iz svega što čovek doživi, tako da i mi posle ove nesreće gledamo drugačijim očima na mnoge stvari u životu – rekao je tada Vilijam Levi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Printscreen / Instagram

Advertisement