Connect with us

Featured

Najveća TV zlica: Obožavali ste je, a sada se vraća! Iz “MRTVIH”!

Published

on

Krajem devedesetih godina prošlog veka harala je svetom. Iako je odavno nismo gledali na malom ekranu, i danas važi za jednu od najpopularnijih latinoameričkih glumica. Gabrijela Spanić postala je ikona televizije zahvaljujući seriji “Zlobnica” (La usurpadora), jednoj od najuspešnijih i najprodavanijih meksičkih telenovela svih vremena. A sada se, posle 22 godine, vraća ulozi koja ju je proslavila. Dobro ste pročitali, venecuelska glumica balkanskog porekla ponovo će igrati zločestu i neodoljivu Paolu Braćo.

Pročitajte i Stevan Piale, Luka iz serije “Igra sudbine”: Bio sam zaljubljen u Gabrijelu Spanić!

Ovog puta nije reč o nastavku “Zlobnice”, što bi njeni fanovi voleli, već o pozorišnoj predstavi “Ay, por favor, La usurpadora” (Daj, molim te, Zlobnice), sa kojom će uskoro krenuti na veliku turneju. Prvi nastup zakazala je za 19.  mart u rodnom Karakasu u Venecueli, a zatim će obići Severnu i Južnu Ameriku, pa i Španiju, gde će nastupati u Madridu, Barseloni, Valensiji i na Tenerifima.

Biće zanimljivo videti kako je Gabriela Spanic u predstavi oživela Paolu, koja je u seriji poput makče imala devet života, ali ih je do kraja “ispucala” i skončala da bi Paulina sa Karlosom Danijelom (Fernando Colunga) imala hepiend.

Pročitajte i HIT! HUREM stiže u Beograd! Evo i KADA…

Inače, producent “Zlobnice” Salvador Mehija otkrio je nedavno da su uloge popularnih TV bliznakinja Paole Braćo i Pauline bile namenjene slavnoj meksičkoj glumici i pevačici Taliji. Upravo njoj Spanićeva duguje slavu, jer da je Talija prihvatila dvostruku ulogu, ko zna da li bismo danas znali za Gabrijelu.

– Prvo sam razgovarao sa Talijom. Njoj se mnogo dopala serija, ali kako je u to vreme imala zakazanu koncertnu turneju po Južnoj Americi, nije bila u mogućnosti da prihvati projekat. Onda je tek na red došla Gabrijela – rekao je Mehija.

Foto Instagram/gabyspanictv

Advertisement