Naslovna SAPUNICE Najveća TV zlica: Obožavali ste je, a sada se vraća! Iz “MRTVIH”!

Najveća TV zlica: Obožavali ste je, a sada se vraća! Iz “MRTVIH”!

Krajem devedesetih godina prošlog veka harala je svetom. Iako je odavno nismo gledali na malom ekranu, i danas važi za jednu od najpopularnijih latinoameričkih glumica. Gabrijela Spanić postala je ikona televizije zahvaljujući seriji “Zlobnica” (La usurpadora), jednoj od najuspešnijih i najprodavanijih meksičkih telenovela svih vremena. A sada se, posle 22 godine, vraća ulozi koja ju je proslavila. Dobro ste pročitali, venecuelska glumica balkanskog porekla ponovo će igrati zločestu i neodoljivu Paolu Braćo.

Pročitajte i Stevan Piale, Luka iz serije “Igra sudbine”: Bio sam zaljubljen u Gabrijelu Spanić!

Ovog puta nije reč o nastavku “Zlobnice”, što bi njeni fanovi voleli, već o pozorišnoj predstavi “Ay, por favor, La usurpadora” (Daj, molim te, Zlobnice), sa kojom će uskoro krenuti na veliku turneju. Prvi nastup zakazala je za 19.  mart u rodnom Karakasu u Venecueli, a zatim će obići Severnu i Južnu Ameriku, pa i Španiju, gde će nastupati u Madridu, Barseloni, Valensiji i na Tenerifima.

Biće zanimljivo videti kako je Gabriela Spanic u predstavi oživela Paolu, koja je u seriji poput makče imala devet života, ali ih je do kraja “ispucala” i skončala da bi Paulina sa Karlosom Danijelom (Fernando Colunga) imala hepiend.

Pročitajte i HIT! HUREM stiže u Beograd! Evo i KADA…

Inače, producent “Zlobnice” Salvador Mehija otkrio je nedavno da su uloge popularnih TV bliznakinja Paole Braćo i Pauline bile namenjene slavnoj meksičkoj glumici i pevačici Taliji. Upravo njoj Spanićeva duguje slavu, jer da je Talija prihvatila dvostruku ulogu, ko zna da li bismo danas znali za Gabrijelu.

– Prvo sam razgovarao sa Talijom. Njoj se mnogo dopala serija, ali kako je u to vreme imala zakazanu koncertnu turneju po Južnoj Americi, nije bila u mogućnosti da prihvati projekat. Onda je tek na red došla Gabrijela – rekao je Mehija.

Foto Instagram/gabyspanictv

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!