Connect with us

SAPUNICE

RAZVOD! Vilijam Levi objavio da je posle 20 godina konačno SOLO! Evo šta je presudilo

Latino zavodnik na “Instagramu” je ostavio svoju nevenčanu suprugu Elizabet Gutjerez

Published

on

Vilijam-Levi-3

Kao bomba odjeknula je vest da je Vilijam Levi zvanično ostavio nevenčanu suprugu Elizabet Gutjerez. Ovog puta stvarno! Latino zavodnik, koji je osvojio pretežno gledaoce ženskog pola u Srbiji ulogama u telenovelama “Magična privlačnost” i “Napušteni anđeo”, objavio je pre nekoliko dana odluku o promeni emotivnog statusa na svom “Instagram” profilu.

– Želimo da vas obavestimo da smo posle dugog razmišljanja odlučili da prekinemo našu vezu. Nastavićemo da budemo složna porodica kakva smo bili do sada i najbolji roditelji našoj deci. To se nikada neće promeniti  – napisao je Vilijam Levi, ali brže-bolje je obrisao ovaj status, da bi zatim ostavio: “Spreman sam za novo poglavlje svog života”.

Popularni latino glumački par počeo je da se zabavlja 2003. godine. Kao i svaka veza, i ova je imala uspona i padova, pa su nekoliko puta i Vilijam i Elizabet objavljivali da se rastaju. Ipak, ostajali su zajedno.

Najveći “zemljotres” u njihovom odnosu dogodio se 2008, kada se naveliko pričalo da je Vilijam u ljubavnoj aferi sa Majte Peroni, sa kojom je igrao u serijama “Napušteni anđeo” i “Trijumf ljubavi”. Glumac je tada javno rekao da više nije u vezi sa majkom svoje dece. Međutim, kada je veza između njega i Majte pukla tikva, Levi se vratio Gutjerezovoj.

Tri godine kasnije, Elizabet je dala saopštenje o prekinu njihove veze, ovog puta nakon glasina da ju je prevario sa Barbarom Mori – čuvenom Rubi. Međutim, njihova ljubav je, očigledno, uspela da izdrži sva Levijeva neverstva, a šuška se da ju je prevario sa više od 100 žena! Hoće li mu i ovog puta oprostiri, ili je, za promenu, on odlučio da preseče niti koje su ih vezivale – ostaje da se vidi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Advertisement