Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 50. epizoda: Stefan je živ! Evo gde se nalazi i u kakvom je stanju

U ponedeljak, 20. decembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 50. epizoda (ponedeljak, 20. decembar, u 21.00): Ognjen postaje sve luđi zahvaljujući Adamovom trovanju. Priviđaju mu se prizori i ima auditorne halucinacije, pa čuje Anastasijin glas koji ga moli da je ne zadavi.

Svi počinju da primećuju njegovu promenu u ponašanju, ali sumnjaju da je to povezano sa poslom. Kruna se još opire Adamovom nasrtanju, a Jovan je još jednom upozorava da se kloni muškaraca u vili. Kruna, međutim, tvrdi da zaslužuje više od toga da bude sluga niže klase i da želi da živi život na visokoj nozi. Drugim rečima, životom na koji se navikla u Parizu imajući vezu sa oženjenim muškarcem.

Aleksandra konačno odlučuje da počne da radi u “Konstant Holdingu” i traže da je upute u sve detalje poslova koji su dogovoreni godinama unazad. Adam nije oduševljen što će Aleksandra biti u blizini, ali trudi se da deluje hladnokrvno. Pokušava da sazna koliko je akcija “Kadvest Grupe” Branko poklonio svom malom unuku (malom Branku), dok istovremeno Aleksandra dobija upozorenje da drži Adama na oku zbog njegove nepredvidive naravi.

Ana Marija ne želi da odgaja dete i nudi Davida Kristini, praktično joj preteći da će ga povesti sa sobom u Beč dok se ona bavi svojom manekenskom karijerom, pa će tamo naći nekoga da ga odgaja.

Šokirana Kristina traži pomoć od Branka koji smišlja plan: Kadići nude Ana Mariji 100.000 evra da povede Davida sa sobom u Beč i da mu bude majka. Ana Marija to odbija, ali pre nego što otputuje, pokaže malo saosećanja i žaljenja zbog deteta, pa ponudi da Branko i Kristina usvoje Davida. Kristina okleva, ali je veoma uzbuđena i na kraju pristaje.

U dobro opremljenoj privatnoj bolničkoj sobi u Beogradu, na intenzivnoj nezi, leži Stefan, za koga svi misle da je Boris (u zavojima od glave do pete) Stefan iznenada počne pomalo da pomera glavu u stranu. Primetivši da se pacijent pomera, doktor Čengić, maksilofacijalni hirurg (u 50-im, u mantilu) brzo prilazi Stefanu koji, u bunilu, napravi još nekoliko pokreta glavom. Stefan je počeo da dolazi svesti, ali stanje mu je još nestabilno.

U seriji Dinastija 50. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Marija Karan, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Lazar Đurđević, Katarina Marković, Milutin Milošević, Ana Jovanović, Stefan Radonjić, Milena Živanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Advertisement