Connect with us

Domaće serije

BESA 2: Dardan i Uroš se konačno nalaze OČI U OČI! Evo i u KOJOJ EPIZODI!

Sukob zakletih neprijatelja doneće neočekivan obrt!

Published

on

Besa nastavlja svoje putovanje donoseći nove smrti i tragedije. Ovog vikenda, 18. i 19. decembra gledamo 7. i 8. epizodu serije „Besa“ na kanalu Superstar od 21.00 u već poznatom terminu.

Uroševo putovanje se nastavlja. Stigao je u Crnu Goru, tamo gde je sve i počelo. Međutim, Dardan mu je bio nedorljiv. Uz pomoć Kocija nalazi način da uđe u Spuž i priđe na korak bliže Dardanu. Porodicu mora osvetiti. Međutim, na tom putu očekuje ga još mnogo prepreka.

U međuvremenu, Petrit Koci saznaje da je njegova asistentkinja ta koja je izdala identitet zaštićenih svedoka. Ona je ta koja je Uroševu porodicu odvela u smrt odavši Enveru gde se oni nalaze.

Uroš u Spužu pokušava da se drži dalje od Dardanovih očiju kako bi iskoristio prednost koju ima za svoju osvetu. Međutim, to mu ne polazi za rukom. Ostali zatvorenici konstantno ga maltretiraju čime skreće Dardanovu pažnju.

Osma epizoda koja je na programu u nedelju 19. decembra konačno će dovesti ljute protivnike oči u oči. Šta će se dogoditi nakon njihovog susreta. Hoće li Uroševa pravda biti zadovoljena? Ili će Dardan osujetiti njegovu osvetu? Šta nam donose nove epizode serije BESA?

Besa 2 uloge tumače: Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin / Sergej Radović

Izvor FILM I TV

Advertisement