Connect with us

Emisije

Zvezde Granda (18. decembar): Ana udarila na Viki, Saša Popović zaspao na sceni

U subotu, 18. decembra, od 21.00 na TV Prva

Published

on

I ove subote u čeka nas zabava, mnogo pesme i igre, ali i neprekidnih sukoba čuvene šestorke iz žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Generacijski jaz je poslednjih godina prisutan u svim sferama društva, ali da će i u “Zvezdama” doći do podele kada je reč o godinama članova žirija – to nismo očekivali. Kako Bosanac nije razumeo koncept nastupa jedne kandidatkinje, Saša Popović sve je okrenuo na šalu pa indirektno rekao Bosancu da je mator.

– Mi mladi, Viki, Ceca, Mili, Đole, ja, mi to razumemo – rekao je Saša, pa dodao: – Ona je devojka učila od originala koji ima milionske preglede – branio je Popović takmičarku, kada je Bosanac zapretio: – E, zato neće dobiti glas od mene kada peva tako!

Na Bosketovu stranu stala je i koleginica Ana Bekuta, koja se sukobila sa Viki uz reči da se originali pesama mogu menjati.

Od silne buke i svađe, gotovo niko nije primetio da se na drugom kraju studija nešto čudno desilo sa Sašom Popovićem, koji je u jednom momentu ležao na podu, tačnije na velikoj sceni.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Advertisement