Connect with us

Domaći film

HIT! Piksi kupio JUNAKA filma MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO! Nije Tirketa, nego…

Dragan Stojković Piksi učestvovao u humanitarnoj akciji za Luku Kurjačkog

Published

on

Selektor srpske fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi otkupio je danas čuvenog goluba Radoja iz filma Montevideo, Bog te video, čime se priključio humanitarnoj akciji za pomoć Luki Kurjačkom.

Golub Radoje u filmskoj fudbalskoj sagi “Montevideo, Bog te video” bio je “savetnik” selektoru koji je našu reprezentaciju odveo na Svetko prvenstvo u Urugvaju.

Simbolično, nakon plasmana reprezentacije Srbije na nedavnoj utakmici u Portugalu, Piksi je je svoj doprinos humanitarnoj akciji želeo da ostvari upravo kupivši Radoja.

Golub Radoje

Produkcijske kuće Cobra Film Dragana Bjelogrlića i MinaCord Željka Joksimovića organizovale su humanitarnu projekciju filma „Toma„, kao i prodaju filmske rekvizite iz ovog, kao i drugih ostvarenja Dragana Bjelogrlića.

Sva prikupljena novčana sredstva biće uplaćena za lečenje Luke Kurjačkog, mladog dramaturga i scenariste kome je potrebna pomoć za nastavak lečenja u inostrantvu.

Pored Dragana Stojkovića, ovoj humanitarnoj akciji prikljucio se veliki broj sportista i javnih licnosti, poput Aleksandra Mitrovića, Luke Jovića, Aleksandra Kolarova i Nemanje Matića.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor FILM I TV

Advertisement