Connect with us

Domaće serije

Ovo je NAJVEĆA TAJNA serije SREĆNI LJUDI: Svi se sećaju SIME, ali niko ne zna njegovo pravo IME!

Međutim, to nije jedina tajna o najpoznatijem TV kučetu devedesetih…

Published

on

Serija „Srećni ljudi“ jedan je od najvećih TV hitova devedesetih godina i naslednica čuvenog „Boljeg života“. Pikanterija u vezi sa ovom serijom Siniše Pavića ima mnogo, ali nekoliko se posebno izdvaja.

Iako se u početku činilo da je pas Sima slep, glavni glumac i njegov vlasnik, pokojni Desimir Stanojević, ispričao je da je zbog katarakte bio slabovid, ali ne i slep. Simino pravo ime bilo je Amon i osvajao je lovačke titule. Sima je doživeo duboku starost – 14 godina.

Glumice Eva Ras i Žiža Stojanović, koje su u seriji bile stanarke “Ranča proteklih“, u privatnom životu se nisu podnosile. “Ranč prokletih” i danas postoji. Nalazi se u blizini Partizanovog stadiona, ali u blizini nema solitera iako su se rančeri stalno žalili da im iz novoizgrađenih solitera bacaju smeće u dvorište i da im kradu struju.

Tanja Bošković je, kako se tada pisalo, napustila seriju, a razlog je bio mali honorar. Tanja Bošković se tada požalila svom partneru iz serije Desimiru Stanojeviću da dok ode do pijace, inflacija pojede ceo honorar. Dragan Jovanović napustio je seriju iz istog razloga, a na Draganov predlog je njegov lik Lune Šćekić otišao u zavičaj da se zaposli.

Milan Gutović nije prihvatio ulogu zbog malog honorara.

– Ja sam tražio jedan honorar pre nego što je počelo snimanje ‘Srećnih ljudi’. A onda je došao producent i objasnio mi da ne može da mi da taj honorar zbog nekog poreza već može da mi da 100 dinara manje. E tada sam odustao“, ispričao je Gutović u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

BONUS VIDEO: ALEKS IGO – Nova krimi drama na kanalu FOX Crime

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb

Izvor Film i TV/Kurir

 

Advertisement