Connect with us

STARS

SPEKTAKL: Novogodišnji šou-program Cece i Anastasije Ražnatović! Evo KADA i GDE (VIDEO)

Published

on

Televizija Pink već decenijama ima najgledaniji praznični program, a ove godine, pored tradicionalnog Pinkovog novogodišnjeg veselja, milionski auditorijuma imaće priliku da u najluđoj noći uživa u ekskluzivnom audio-vizuelnom spektaklu najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović i najpopularnije mlade pop zvezde Anastasije Ražnatović.

Spektakularni novogodišnji šou za sve generacije Ceca i Anastasija snimale su u najvećem virutelnom studiju u ovom delu Evrope – Leonardo, u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima.

Ceca i Anastasija su prve dobile mogućnost da snimaju svoj novogodišnji šou u Leonardu, a pored dobro poznatih hitova, gledaoci će uživati u specijalnim efektima i impresivnoj scenografiji koja do sada nije viđena na domaćim televizijama.

Ceca-i-Anastasija-novogodisnji-sou-01

Ceca Ražnatović

Ceca će u novogodišnjoj noći otpevati svoje vanvremenske hitove koji su obeležili njenu više nego uspešnu  karijeru – Isuse, Monotonija, Beograd, Znam, Žarila sam žar, Tačno je, Ja još spavam u tvojoj majici, Zaboravi, ali i novije numere Luda za sebe, Pusti me da raskinem s njom i Trepni.

Sa druge strane, Anastasija je za nekoliko godina osvojila srca publike ali i Jutjub trending, i postala jedna od najpopularnijih mladih zvezda. U novogodišnjem šou, Anastasija će otpevati svoje pesme Savršen par, Rane, Heroina, Volim te, Izvini, Gotovo, kao i numeru Once Upon a December iz čuvenog crtanog filma „Anastasija“.

Pored ovih pesama, Ceca i Anastasija će u duetu otpevati pesmu Drugarice, koju Ceca u originalu izvodi sa grupom „Luna“.

Ceca-i-Anastasija-novogodisnji-sou-02

Ceca Ražnatović

Osim što će svaku numeru pratiti posebna scenografija i animacija, Ceca i Anastasija će za svaku pesmu imati i drugačije odevne kombinacije, koje će upotpuniti nastupe.

Za majke i ćerke. Za očeve i sinove. Za bake i deke. Za zaljubljene. Za najbolje drugarice. Za celo društvo. Za porodicu. U najluđoj noći budite uz TV Pink i jedini novogodišnji TV šou za sve generacije.

Novogodišnji šou-program Cece i Anastasije Ražnatović možete pogledati u petak, 31. decembra, od 00.15 na TV Pink.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Pink

Advertisement