Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 394. epizoda: Aleksa ne veruje Mili! Ovo je JEDINI način da joj oprosti!

Luka će odigrati važnu ulogu u njihovom pomirenju. A evo i kako!

Published

on

Igra sudbine 394. epizoda koja se emituje na TV Prva u sredu 29. decembra od 20.00 doneće nam nekoliko važnih iznenađenja i otkrića. Mila je u veoma nezgodnoj situaciji. Trebalo bi da povrati poverenje njoj najvažnijeg čoveka, a pokazaće se da to nije nimalo lako.

Kao što ćemo videti u narednoj epizodi Milina priča uopšte ne “pije vodu” kod Alekse. Luka ga ubeđuje da paranoiše i uvereava ga da je sve ono što Mila govori – istina. Međutim, kako mu ovaj ne veruje ni reč. on odlučuje da mu otkrije veliku tajnu koju niko ne sme da zna.

Za to vreme na sastanku sa Adom, Vukašinu i Dodi se pridružuje još jedna osoba. Neko ko zna sve delove mozaika. O kome li je reč? Da li je to Matija? Ili neko sasvim treći?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 394. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement