Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 58. epizoda: Aleksandra PREOTIMA Branku kompaniju! Ali to nije ono najgore! Sledi još veći ŠOK!

U ponedeljak, 3. januara, od 21.00 na TV Pink

Published

on

Dinastija-58-epizoda

Dinastija 58. epizoda (ponedeljak, 3. januar, u 21.00): Branko je nervozan oko sastanka koji ga čeka. Anastasija poziva Stefana da bude u La Miražu, pošto ne želi da živi u porodičnoj kući.  Simeon Dekić smatra da više ništa ne mogu da urade, i da će Aleksandra preuzeti Brankovu kompaniju. Branko je nervozan, jer se oseća kao da su ga zaposleni izdali.

Stefan zamoli Kristinu da brine o Davidu, dok se on ne snađe. Na sastanku se, na Aleksandrinu inicijativu, izglasa spajanje dve konkurentske kompanije. Branko takođe glasa za, kako bi ostao u igri i imao uvid u dešavanja.

Adam provocira Ognjena oko Krune, govori mu kako je ona jako seksi. Oni su na ivici tuče. Anastasija i Ognjen su se ponovo približili preko sina, što nervira Krunu.

Branko traži hitan sastanak sa Aleksandrom, jer postoje neke nelogičnosti, želi to da reši. Aleksandra ga poziva u svoj stan, on nevoljno pristaje.

Kruna i Kristina se zbližavaju, Kristina zna kako se Kruna oseća jer je i sama prošla kroz slično. Mirko Zec je našao dokaze da je Neven Maksić bio sa maloletnicom, to dostavlja Aleksandri.

Kata Pavić dobija poziv od Aleksandre, navodno je velika vest u pitanju. Adam psihički nije dobro, oseća se odbačeno. Kristina i Anastasija se zbližavaju.

Branko odlazi kod Aleksandre koja ga zavodi, on ne pristane na to i odlazi. Posvađaju se.

U seriji Dinastija 58. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Marija Karan, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Lazar Đurđević, Katarina Marković, Milutin Milošević, Ana Jovanović, Stefan Radonjić, Milena Živanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement