Connect with us

Domaće serije

BESA Otkrivamo: Snima se TREĆA SEZONA? A evo i KADA!

Radivoje Raša Bukvić otkriva SVE o nastavku serije BESA

Published

on

Besa 2

Besa je velikim finalom prošle nedelje na TV Prva sve fanove popularne serije dovela do vrhunca uzbuđenja. U očekivanom stilu završena je gotovo pa holivudska priča jedne domaće serije koja je svojim stilom, zapletima i raspletima publici ostavila samo jedan izbor. Da se nada trećem nastavku.

Kako je to glavna zvezda serije, Radivoje Raša Bukvić, koji u seriji tumači lik Uroša Perića istakao. Nastavak priče je očekivan. Samo treba videti kada i kako se steći uslovi za to.

Serija po utiscima mnogih izgleda kao holivudski blokbaster, ali je glavni glumac Raša Bukvić napomenuo da ovakav uspeh nisu očekivali dok su radili na seriji.

Otkriva i da je treća sezona sigurna.

– Ja mislim da je treća sezona sigurno u najavi, treba da počnu da pripremaju valjano taj scenario kako bi mogli da prkosimo ovim dvema sezonama i sa trećom – rekao je on za TV Prva.

Dodaje i da je veoma bilo teško napraviti i drugu sezonu zbog uspeha i očekivanja posle prve.

Najveća odgovornost, svakako je bila na produkciji koja je u doba korone morala da izvezde skoro pa nemoguće i jednu međunarodnu seriju učini realno ostvarivom.

Bukvić posebno pamti snimanja u Crnoj Gori koja su mu ostala upečatljiva zbog praznih ulica.

– To nam je išlo na ruku, jer je pendemija zatvorila ljude u kuće, ali je to istovremeno bilo i pomalo sablasno, jer nismo navikli da radimo u takvoj atmosferi – ističe Bukvić.

Besa 2 uloge tumače: Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin / Sergej Radović

Izvor FILM I TV

Advertisement