Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 59. epizoda: Anastasija ZATIČE Aleksandru u Markovom krevetu! Sledi SKANDAL!

U utorak, 4. januara, od 21.00 na TV Pink

Published

on

Dinastija-59-epizoda

Dinastija 59. epizoda (utorak, 4. januar, u 21.00): Aleksandra poziva Marka Jakovljevića da se vide, on jedva pristaje, jer nisu u dobrim odnosima. Kata Pavić dolazi kod Aleksandre po vest. Međutim, sretne Stefana i pokuša da iz njega izvuče gde je bio sve ovo vreme. On je besno odbija. Aleksandra joj preti da što pre izbaci tekst koji joj je zadala, a koji će uništiti Nevena Maksića.

Marko Jakovljević i Anastasija su u tajnoj vezi. Stefan i Branko su u sukobu, Kristina pokušava da ih zbliži. Neven Maksić je saznao da neko pokušava da ga uništi, misli da je to Branko, međutim on ga ubedi da to nije istina.

Aleksandra želi da Stefan i Adam sarađuju, šalje ih na teren van grada. Stefan posećuje Lidiju Bjelić u psihijatrijskoj ustanovi, oni su u ok odnosu, ali ona ne želi da je više posećuje.

Branko je uspeo da nadmudri Aleksandru i zahvaljujući gradskom arhitekti dobije ekskluzivne lokacije za gradnju za svoju kompaniju.

Aleksandra traži od Marka Jakovljevića da ostavi Anastasiju. Nudi mu novac, kada on to odbije ona mu uđe u hotelsku sobu dok je on pod tušem legne u krevet znajući da će Anastasija doći. Kada Anastasija uđe u sobu zatekne Aleksandru i ode besno, misleći da je Marko vara sa njom. Marko ne uspe da je ubedi da je to laž.

Kristina poziva Stefana na večeru, kako bi se porodično družili. On pristaje, ali zakasni jer ostaje duže sa Adamom na terenu. Branka to iznervira.

U seriji Dinastija 59. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Marija Karan, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Lazar Đurđević, Katarina Marković, Milutin Milošević, Ana Jovanović, Stefan Radonjić, Milena Živanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement