Connect with us

Domaće serije

BLOK 27 Nova domaća serija stiže na kanal SUPERSTAR! A evo i KADA!

Tinejdž horor misterija vodi nas u istraživanje novobeogradskih blokova

Published

on

Gde je blok 27? Potpuno osveženje na TV kanale stiže kroz novu tinejdž misteri-horor seriju Blok 27. Ova originalna i veoma uzbudljiva priča uvući će nas u novi, do sada neistraženi, tajni svet u pokušaju da pronađe odgovor na pitanje: zašto ne postoji Blok 27?

Publiku očekuje šest epizoda o tinejdžerima Milici, Bogdanu, Darku i Rastku koje tumače mladi naturščici – Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, i Andrej Jovović. Zaplet uzbudljive priče počinje nestankom četrnaestogodišnjeg Rastka u blokovima Novog Beograda, kada njegova sestra bliznakinja odlučuje da sama pronađe brata, koji je nestao u bloku koji zapravo ne postoji.

Kreator serije je Ivan Knežević, rediteljska palica je poverena Milici Tomović i Momiru Miloševiću, a scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić.

 

Ostale uloge u TV seriji Blok 27 su poverene Ivani Mladenović, Aleksandru Gligoriću, Dušanu Miloševiću, Strahinji Kostić, Katarini Marković, Milovanu Filipoviću, Tatjani Kecman, Goranu Smakiću, Bojani Zečević, Branku Djuriću i mnogim drugima.

Ovaj zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, premijerno će biti emitovan vikendom u 21.00 od 19. februara na kanalu Superstar TV.

BONUS VIDEO PRIVATNI DETEKTIVI (Private Eyes): Peta sezona stiže na FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Firefly

Izvor: Film i TV

Advertisement