Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 108. epizoda: Zora je okrenula Petra protiv ELENE! Hoće li je napustiti?

Elena je izigrana u sopstvenoj igri, a evo i kako!

Published

on

Jelena-Rakocevic-Kolo-srece

Kolo sreće 108. epizoda koja je na programu u ponedeljak 7. februara od 21.00 donosi nam neočekivane saveze, ali i razlaze partnera za koje niko ne bi mogao ni da nasluti da će se razići. Takođe, sledi i jedno veliko iznenađenje.

Jelisaveta je u problemu. Postoji opasnost da se sazna da je dete koje nosi Spasino, a ne Bojanovo, čime bi pala i njena poslednja maska. Dana i Simonida spremaju osvetu Boži. Dok je Simonida sigurna da želi da se osveti, Dana se dvoumi. Zato će biti u šoku kada Simonida za saveznika pozove – Spasu. On će za novac učiniti sve.

Bojan je prinuđen da pomiri sa Nebojšom. Jedino što treba da učini jeste da prevali preko usana reč izvini. Malo li je?

Za to vreme – haos. Zora je Petra u potpunosti izmanipulisala. Uz pomoć svojih saveznika uspela je da lažira podatke o smrti doktorke Zore, i da ubedi Petra da je Elena ta koja je pokušala da ih posvađa i razdvoji. Zbog toga Petar odlazi kod Elene i govori joj da zaboravi na njega i da je shvatio da je ona ta kod koje je sve lažno. Elena je u šoku!

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 108. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Advertisement