Connect with us

TV

Igra sudbine: Rođeni brat OVOG junaka serije glumiće u trećoj sezoni! EVO o kome je reč

Novi ciklus – novi likovi!

Published

on

Brojimo sitno do kraja druge sezone najgledanije i najdugovečnije domaće serije “Igra sudbine” – veliko finale biće prikazano večeras, 3. februara, ali ono nikako ne znači i kraj sage o porodicama Kanački i Ožegović. Već sutra, u petak, 4. februara, gledaćemo početak nove sezone i to u duplom trajanju.

Prva epizoda novog ciklusa, zapravo, biće film i tada ćete primetiti da nema nekih dragih likova. Kako što je već poznato, glumice Jelena Đukić (Višnja) i Iva Štrljić (Dijana Erski) neće stati pred kamere u novim epizodama. Baš kao ni Milorad Damjanović (Doda) ni Ivana Dudić (Nora), a možda najšokantnije otkriće jeste da ni Draganu Mićalović, koja glumi Unu, više nećemo gledati u TV hitu za koji scenario piše Žarko Jokanović.

Produkcija se pobrinula da odsustvo onih koji su otišli nadoknadi novim glumačkim imenima, te će se tako u novoj sezoni ekipi priključiti dvadeset novih glumaca, na čelu sa glumačkom legendom Mirom Banjac.

Zanimljivo je to da će jednu od uloga odigrati i Deni Mešić, rođeni brat Ammara Mešića, koga u “Igri sudbine” gledamo kao Strahinju. Hoće li njih dvojica i pred kamerama biti u rodu zasad nije poznato, budući da se svi detalji o novoj sezoni, a posebno o karakterizaciji likova, drže u strogoj tajnosti.

Deni Mešić

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva / Instagram Printscreen

Izvor Svet-scandal

Advertisement