Connect with us

Domaće serije

AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA: Stiže DRUGA SEZONA, a možda i FILM! Evo i kada

Posle velikog uspeha, kreatorka i autorka Jelena Bajić Jočić započela je rad na nastavku serije

Published

on

Azbuka-naseg-zivota-druga-sezona

“Azbuka našeg života” – “svira” kraj. Posle dva meseca druženja, vreme je da se oprostimo od Vesne, Uroša i ostalih likova koji su nam ispričali novu, drugačiju priču, koju do sada nismo viđali na malom ekranu. Poslednja, 10. epizoda biće prikazana večeras na kanalu Superstar od 21.00, dok će se gledaoci na TV Prva sa Popovićima družiti do marta.

Kreatorka i rediteljka serije Jelena Bajić Jočić kaže da je zadovoljna reakcijama publike, koji su zavoleli njenu “Azbuku”.

– Trudili smo se da budemo iskreni, tačni i autentični. To je upravo ono što publika oseća, nepatvorenu emociju koju izaziva priča koja se bavi temama koje zaboravljene, nemo leže pod tepisima, i sama pomisao na iste izaziva grč u stomaku. Sa druge strane ovo je priča koja je naizgled laka, lagana, pitka i zabavna. Mislim da se serija lako gleda, ali ostavlja gorak ukus u ustima jer golica strahove i emocije – kaže Jelena Bajić Jočić, koja uveliko radi na nastavku serije “Azbuka našeg života”.

– Za sve one koji su seriju zavoleli i koji nam svakodnevno pišu sa pitanjima i molbama da se serija nastavi, imamo dobre vesti. Snimaće se druga sezona serije, ako Bog da zdravlja, ove godine. Sjajan tim scenarista koji čini Milica Jevtić, Dejan Prćić i Boris Grgurović, nastavio je pisanje scenarija. Uveliko radimo na našoj priči i veoma nam je zabavno.

U drugoj sezoni, osim glavne glumačke postave koju čine Aleksandra Janković, Jadran Malkovič, Isidora Simijonović, Miona Marković i Đorđe Mišina, gledaćemo i nove likove.

– Još ne mogu da govorim o glumcima koji će se pridružiti ekipi “Azbuke”, ali mogu reći da će u nastavku, pored poznatih likova priča biti obogaćena još jednim veoma značajnim muškim likom.

Za one radoznale, koji ne mogu da sačekaju da pogledaju poslednju epizodu prve sezone, Jelena otkriva šta će se dešavati u njoj:

– Radujem se desetoj epizodi, jednoj od mojih omiljenih u kojoj Vesna najzad vraća snagu i moć i kao prava šmekerka pokazuje Urošu šta je zapravo napustio i čega se odrekao. Uroš će u samom finalu, podstaknut strahom od smrti, sublimirati svoj život, pokajati se i u trenu preispitati svoje odluke i prioritete. Ali da li će za to biti kasno, morate da pogledate u epizodi.

Mnogi reditelji se u poslednje vreme odlučuju da od snimljenog materijala, nakon serije, izmontiraju i film.

– Od prve sezone ne bih to radila. Ali postoje predlozi publike i saradnika da se nastavak priče ispriča kroz formu filma i serije. Videćemo.

Budući da će se serija snimati kasnije ove godine, drugu sezonu ćemo verovatno gledati tek 2023.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: filmitv / Blic

Foto Miša Obradović

Advertisement