Connect with us

TV

UBICE MOG OCA 5: U finalu sledi VELIKI OBRT! Da li je MILE ŽIV?

Osim Bibe, još neki likovi neće dočekati kraj pete sezone

Published

on

Ubice-mog-oca-5-sezona-poslednja-epizoda

Peta sezona “Ubice mog oca” bliži se kraju. Do velikog finala, koje je zakazano za sledeći vikend,  ostalo je još dve epizode. Bar za one gledaoce koji seriju prate na kanalu Superstar. Oni koji gledaju krimi-dramu na TV Prva, družiće se sa njenim junacima još dve nedelje.

Osim što ćemo na kraju saznati odgovor na pitanje vredno milion dolara – ko je ubio Aleksandrovog oca, u poslednje dve epizode svedočićemo kraju mnogih priča. Biće još likova koji će u petoj sezoni završiti tragično kao što je Biba, koju je tumačila Milena Vasić.

Gostujući u emisiji “Kec na 11”, Slaviša Čurović i Marko Vasiljević otkrili su da će finale pete sezone biti neočekivano.

– Ni mi glumci ne znamo šta nas očekuje u finalu, jer nikada ne dobijemo poslednjih devet strana scenarija. Samo onaj koji je snimao poslednje scene. A Marko jeste, zato zna – rekao je Slaviša.

– Znam. Biće zanimljiv kraj. Pojaviće se neko koga ne očekujete. Napraviće se jedan dobar obrt – dao je mističan odgovor, Marko, na šta se Slaviša nadovezao: – Znate kako su rekli za Pitera O Tula (slavni glumac, prim.aut). Njemu su sa trideset i nešto ili četrdeset, koliko je pio, operisali pankreas. Ne zna se šta sve nije preživeo, ali posle svega piše: “But he is survivor” (Ali on je preživeo).

Da li je Slaviša hteo da nam poruči da je neko preživeo, a da mi to ne znamo? Da li će ta osoba koju najmanje očekujemo, možda, biti Mile, ili nas je, pak, naveo na pogrešan trag?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement