Connect with us

Strane serije

Miloš Biković u EROTSKOM trileru: Uzdasi i vrele scene SAMO ZA PUNOLETNE! (VIDEO)

Objavljen je prvi trejler za seriju “The Telki” (The Chicks) sa Milošem Bikovićem i Paulinom Andrejevom u glavnim ulogama

Published

on

Milos-Bikovic-The-Telki

Serija je zasnovana na istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva. Glavni junak serije “The Telki” je Moskovljanin Andrej Mirkin (Miloš Biković), predstavnik generacije dvadesetsedmogodišnjih stanovnika ruskih megalopolisa. On u eri instant mesindžera, elektronskih cigareta i društvenih mreža vodi agenciju za odnose sa javnošću, a svoj uspeh i ugodan život duguje ženama.

Radnja je smeštena u boemskim enterijerima moskovskih noćnih klubova, šik restoranima, kancelarijama i spavaćim sobama, u kojima Mirkin traga za uspehom i zadovoljstvom ne razmišljajući o tome koliko je života slomio na putu. Međutim, u jednom trenutku, sve oko njega počinje da se ruši i njegov se život pretvara u pakao jer će ovaj harizmatični cinik morati da se suoči sa posledicama svojih postupaka.

U saopšenju za javnost stoji da je reč o ženskom trileru osvete u maniru Finčerovog ostvarenje “Iščezla”, a sudeći po trejleru serija će obilovati eksplicitnim i uznemirujućim scenama.

Pored Bikovića, u seriji glume Paulina Anrejeva, Ljubov Aksenova, Oksana Akinšina, Viktorija Tolstoganova i drugi. Režiju potpisuje Marija Agranovič. Premijera je zakazana za 24. februar.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Sputnjik

Advertisement