Connect with us

Film

Novi BETMEN svideće se ljubiteljima originalnih filmova o Mračnom vitezu! Evo i zašto (TREJLER)

Published

on

Betmen 2022

U predstojećem filmu “Betmen”, omiljeni Mračni vitez biće prikazan u malo drugačijem stilu. Njegovu ulogu je poneo mladi glumac Robert Patinson, koji se u potpunosti transformisao. Većina ljubitelja ove franšize je prokomentarisala da po svim parametrima ova priča liči na one mračne i unikatne filmove u Betmenu u kojima dominiraju mrak i kiša, a glavni lik je grad Gotam sa ozloglašenom reputacijom.

Pored Patinsona, Zoi Kravic je pripala uloga Žene mačke, Kolinu Farelu uloga Pingvina koji je svima postao neprepoznatljiv, Polu Dejnu uloga Zagonetača, Endiju Serkisu uloga Betmenovog batlera Alfreda, a tu je i fantastični Džon Turturo u ulozi Karmajna Falkonea.

Radnja filma: Upoznaćemo se sa ranim počecima Betmenove karijere. Brus Vejn je mladi, neiskusni borac protiv konstantnog kriminala i otvorene korupcije u Gotamu, a samim tim nije u potpunosti upoznat sa bandama koje su stalno prisutne i ometaju javni red i mir. Kako je najavljeno, film je od početka do kraja prepun akcije, odličnih dijaloga, kao i one turobne, ali toliko privlačne atmosfere svojstvene samo ovoj franšizi.

„Betmen“ stiže 3. marta u domaće bioskope.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo IMDb

Advertisement