Connect with us

FILM

Novi Betmen Mobil: Pogledajte kakav automobil će voziti Robert Patinson kao Betmen

Published

on

Reditelj filma “Betmen” Met Rivs podelio je sa pratiocima na “Tviteru” prve fotografije novog Betmen Mobila, koji će voziti Robert Patinson. Automobil crnog viteza je opasna zverka niskog profila sa hromiranim cevima i crvenim svetlima.

Osim Patinsona, koji će obuti cipele Brusa Vejna, novi film o Betmenu uključuje njegove najveće negativce Ketvumen (Zoe Kravic), Zagonetača (Paul Dano), Pingvina (Kolin Farel) i Karmajna Falkonea (Džon Torturo). Tu je i Džefri Rajt kao komesar Džejms Gordon, Endi Serkis kao Vejnov batler Alfred i Piter Sarsgard kao okružni tužilac Gotam sitija Gil Kolson.

– Novi Betmen biće drugačiji od ranijih verzija, u noir stilu – kaže Rivs. – Spremamo priču koja će biti uzbudljiva, ali i emotivna. Betmen je ovog puta više detektiv nego što smo to videli u prethodnim filmovima. U svetu stripa Brus Vejn važi za jednog od najvećih svetskih detektiva, što nije bio slučaj na velikom platnu. Voleo bih da se na putu otkrivanja zločina i pronalasku lica koje ga je počinilo transformiše iz superheroja u detektiva.

Ovako izgleda Robert Patinson kao Betmen

Premijera filma “Betmen” zakazana je za 25. jun 2021. godine.

Foto Matt Reeves/Twitter

Advertisement