Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 110. epizoda: Bojan je rešio! Jelisaveta će morati da kaže ČIJE JE DETE!

Elena nagovara Bojana da raskrinka Jelisavetu

Published

on

Kolo sreće 110. epizoda koja se na programu TV Prva emituje u sredu 9. februara od 21.00 neke stvari će napokon biti isterane na čistac.

Slušajući Elenine instrukcije, a sve u strahu da ne budu raskrinkani i ne ostanu bez para, Nebojša saopštava Mari da bi bilo najbolje da odustanu od projekta fondacije. Ipak, Elenine spletke se tu ne završavaju. Ona obaveštava Bojana da može da mu obezbedi DNK analizu u vezi utvrđivanja očinstva nad detetom koje Jelisaveta nosi. U cilju rešavanja problema, Bojan poziva Jelisavetu i Spasu i rešen je da stvari istera na čistac. Moraju da utvrde čije je dete – njegovo ili Spasino.

Dok teši nesrećnu Terezu, Ognjen joj se zaklinje da više nikad neće dozvoliti da upadne u depresiju i savetuje joj da nečim počne da se bavi. Ne obazirući se na proslavu koju Raketići spremaju u kući, Ljuba insistira da razgovara sa Marom.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 110. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Advertisement