Connect with us

Domaće serije

Ivan Zablaćanski otkriva SVE o seriji KOLO SREĆE! SPASA ima VELIKU TAJNU koju NIKO NE ZNA!

Evo o čemu je reč!

Published

on

Ivan Zablaćanski mladi glumac koji nas trenutno oduševljava kao brzopleti Spasa u seriji „Kolo sreće„, (redovno je pratimo radnim danima od 21.00 na TV Prva) najčešće se, kada je reč o njegovim ulogama, povezuje sa uniformama. Policijsku, u seriji „Ubice mog oca„, Ivan uspešno nosi kao inspektor Vlada već petu sezonu. Nešto ranije istu inspektorsku nosio je i u hit seriji „Selo gori, a baba se češlja„, s tim što je tada kao inspektor radio za BIA. Ivan je bio policajac i u seriji „Jutro će promeniti sve„, baš kao i TV hitu „Pet„.

Ništa manje puta nismo ga gledali ni u vojničkoj uniformi, počevši od „Ravne gore„, niza TV filmova, preko bioskopskog hita „Kralj Petar prvi“ gde je dočarao lik vojnika Dragana, sve do kostimirane serije „Crveni mesec„. Zablaćanskog smo kao Brana gledali i u „Nemanjićima„, seriji „Crveni mesec„, „Junacima našeg doba„, „Tatama„, „Slučaju porodice Bošković„, a već više od stotinu epizoda pratimo ga u telenoveli „Kolo sreće“ na TV Prva gde nas svake večeri zasmejava kao ludi Spasa.

Zablaćanski priznaje da je rola Spase nešto potpuno drugačije od svega što je do sada glumio i da je imao veliki izazov kako da „otključa“ ovaj lik u svojoj glavi. U tome mu je mnogo pomogao savet autora serije, koji mu je otkrio jedan prilično neobičan trik kako da pronađe u sebi ovog večitog luckastog dečaka koji ne dozvoljava da mu nijedna životna poteškoća ne pokvari dan.

– Savet je bio veoma neobičan, ali efikasan. Sastojao se u tome da Spasu doživim kao jednog mladića koji je na neki način seoska luda. On je dobronameran i dobrodušan, i nikada ne miruje. On nema vremena za to. On samo ide, kao neki potočić, tamo-vamo, gore-dole, nikada ne staje. Rekli su mi da zamislim da se u njegovoj glavi stalno vrti neko kolo, i ono se nikada ne zaustavlja i ne staje. Samo kruži. E, to vam je Spasa – otkriva Ivan Zablaćanski šta je u stvari glavni pokretač njegovog junaka i šta je to što ga je privuklo Spasi i seriji „Kolo sreće“.

Mi se nadamo da to „Kolo sreće“ u Spasinoj glavi neće skoro stati, i da će nas zabavljati bar još 150 epizoda!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

Advertisement