Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 114. epizoda: ŠOK! Jelisaveta zatiče Elenu i Bojana DOK SE LJUBE!

Od onoga što će videti neće joj biti DOBRO!

Published

on

Kolo sreće 94

Kolo sreće 114. epizoda koja se na TV Prva emituje u utorak 15. februara od 21.00 za Jelisavetu će doneti šok od kog dugo neće moći da se oporavi.

Jelisaveta je šokirana scenom koju zatiče u pansionu – Elena bez blama spopada Bojana na hodniku, a on uživa u trenutnoj situaciji. Jelisaveta ne može da veruje u ono što vidi.

Za to vreme Mara saziva neplanirani kućni sastanak sa Drinom i Gocom i obaveštava ih da je pozvala Trifuna u goste. Još jednu svađu između Andrije i Tereze prekida Ognjen. Nakon kraćeg razgovora sa zetom, veroučitelju počinje da biva jasno kroz kakvu psihičku torturu prolazi njegova sestra.

Mara je rešena da krsti Nebojšu i o tome obaveštava roditelje…​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 114. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV

Advertisement