Connect with us

Domaće serije

Nikola Šurbanović otkriva SVE o seriji KOLO SREĆE! Evo u čemu je NAJVEĆA sličnost njega i BOJANA!

Da li je mrgud kao Bojan?

Published

on

Nikola Šurbanović Kolo sreće

Nikola Šurbanović mladi je glumac koji karijeru gradi daleko od društvenih mreža i medija i u prvi plan stavlja izazove, dobre uloge i trajanje. Ona po kojoj ga trenutno svi znamo jeste rola Bojana Raketića u hit seriji „Kolo sreće“ na TV Prva, ali ono što malo znamo jeste da Nikola svoju glumačku karijeru već godinama uspešno gradi na pozorišnim daskama. U razgovoru za 24sedam mladi glumac otkriva da li mu je popularnost koju mu je donela serija „Kolo sreće“ na neki način uticala na život.

– Serije tog formata (telenovele), popularne su kod nas još od devedesetih godina prošlog veka, publika ih voli i rado gleda. Umnogome mi je pomogla činjenica da smo Bojan i ja savremenici, s toga je inspiracije bilo mnogo i svugde. Takođe, on me je karakterom podsetio na mog oca i to mi je dosta pomoglo da ga razumem. Moja baka je podizala mog oca, dedu nikada nisam upoznao, Bojan takođe nema oca i to je bila jedna od paralela iz okruženja koje su mi bile od pomoći. Rastao sam uz mlađu sestru, a moja majka je jaka žena koja je takođe bitan stub naše porodice. Sve to mi je približilo ovaj lik. „Kolo sreće“ je lepa porodična priča o ljudima i životu u malom mestu kraj Sopota. Svi smo pristupili realizaciji sa puno predanosti i ljubavi, u želji da napravimo dobru i lepu priču – ističe Nikola, dodajući da popularnost koju je stekao ne određuje nužno težinu i važnost uspeha.

Nikola-Surbanovic-Kolo-srece

– Uglavnom provodim vreme sa dragim ljudima, uživam u treninzima, druženju, spontanim ekskurzijama po našoj prelepoj zemlji, životu uopšte. Ponekad skuvam gulaš ili neki drugi hosenfefer, pa onda čistim kuhinju ostatak dana i tako… svašta bih još dodao, ali ne može da stane – poručuje glumac čiji se fizički atraktivan izgled ne može zanemariti. Ipak, mnogi Nikolu doživljavaju kao rezervisanog i suzdržanog.

–  Istina je da sam distanciran, a to da sam arogantan i nadmen verovatno pretpostavljaju ljudi koji tu distanciranost nisu prihvatili, što je razumljivo, ali nisam mrgud, majke mi. (smeh)

A da li su u planu nove uloge?

– Postoji okvirni plan određenih projekata koji će se realizovati do kraja godine. S obzirom na to da za većinu imam dogovor sa produkcijom da ne smem ništa da govorim do same promocije istih, mogu samo da kažem sa radošću iščekujem početak novih projekata.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV/24sedam

Advertisement