Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 126. epizoda: Goca snima RIJALITI! A evo kako će MARA REAGOVATI!

Zora ubeđuje Momčila da ne paniči

Published

on

Kolo sreće 162

Kolo sreće 126. epizoda koja je na TV Prva od 21.00 u četvrtak 3. marta priprema nam nekoliko velikih iznenađenja od kojih će mnoga završiti ne baš onako kako su naši junaci zamislili. 

Zora uverava Momčila da je upao u paniku i da detektiv neće moći da ih nađe preko neregistrovanog broja. Ljuba je smislio plan kako da ćerku ubedi da se vrati u svoju sobu, ali taj plan podrazumeva doktora Andriju, što se Vanji ni malo neće dopasti. Goca počinje da snima svoj rijaliti, ali njene ideje u startu ne nailaze na odobravanje ukućana, naprotiv. Momčilo moli Ljubu da ga smesta obavesti ukoliko ga u pansionu bude tražila osoba po imenu Rosa.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 126. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement