Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA 6 Otkrivamo: Evo KADA gledamo novu SEZONU?

Šta očekuje Jakovljevića u nastavku serije?

Published

on

Ubice mog oca 5

Ubice mog oca su tek završile svoje peto TV putovanje, a publika se već pita – kad će sledeća sezona. U razgovoru za Film i TV, scenaristkinja je otkrila da bi se to moglo dogoditi pre nego što bi iko mogao da očekuje.

Nataša Drakulić kao autor najgledanijih domaćih serija, ne samo što je obeležila prethodnu TV godinu na našim malim ekranima, već je rešila da nam ni ove godine ne ostavi previše slobodnog vremena.

Proslavljena scenaristkinja uskoro počinje sa radom na dve nove sezone serija „Ubice mog oca“ i „Pevačica„, a na jesen nas očekuje i premijera njene najnovije serije „Bunar„. Takođe, uskoro gledamo i novu sezonu „Državnog službenika„, serije na kojoj je Nataša, takođe, ostavila snažan pečat. „Ubice“ su tek završile svoje peto TV putovanje, a publika se već pita – kad će sledeća sezona. U razgovoru za Film i TV, scenaristkinja je otkrila da bi se to moglo dogoditi pre nego što bi iko mogao da očekuje.

Pauza između prethodna dva ciklusa bila je malo duža. Hoće li nam šesta sezona stići nešto ranije? Kako napreduju pripreme, kad očekujete očekujete početak snimanja? Možete li nam otkriti bar toliko o radnji da poželimo da je premijera već sutra, a da nam, ipak, ne otkrijete NIŠTA.

– I nama je nedostajalo snimanje, navikli smo se na taj letnji ritam, ali je korona sve promenila. Počinjemo snimanje početkom marta i ako sve bude u redu i ostnemo živi i zdravi, nadam se emitovanju do kraja godine. Radnju naravno ne mogu da vam otkrijem, ali tema je bila vrlo inspirativna. Trenutno se određuju lokacije, radi kasting i jedva čekam da upoznam „nove“ likove.

Kako napredujete sa “Pevačicom”? Kakva nas iznenađenja očekuju sa ovom serijom?

– Jako volim projekat „Pevačica“. Najviše zbog prve saradnje sa Nikolom Rakočevićem koga sam pratila kroz njegovo studiranje od prvog dana, kao i sa Milošem Timotijevićem. Mislim da je i Milici to bilo veliko iskustvo. Taj svet magije sam po sebi je zanimljiv i intrigantan. Možete da verujete ili ne, ali ne postoji osoba koju ne zanima da malo „zaviri“ u ono buduće. Mi zavirujemo u nastavku i u ono prošlo.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

 

Advertisement