Connect with us

Domaći film

Miloš Biković otkriva NAJVEĆU tajnu svog novog filma HOĆU MUŽA! Evo o čemu je REČ!

Zbog JEDNE stvari ovaj film je POSEBAN!

Published

on

Hoću muža

Hoću muža nova ruska ljubavna komedija Miloša Bikovića imala je srpsku premijeru u okviru Festa. Biković, koji tumači jednu od glavnih uloga poručio je da je reč o filmu „koji slavi život“.

Pred projekciju u bioskopu „Sinepleks galerija Beograd„, Biković je rekao novinarima da mu mnogo znači učešće filma „Hoću muža“ na Festu, gde je ove godine i član žirija Glavnog takmičarskog programa.

– Kad sam bio student dolazio sam na Fest i gledao sam ga kao na manifestaciju gde ću možda jednog dana moći da prikažem svoj film. Iako (“Hoću muža“) nije u tamkmičarskom programu, opet je čast da ga predstavim na Festu, pored toga što sam u žiriju – istakao je Biković.

Biković i Kristina Asmus igraju, uz Marinu Aleksandrovu, Sergeja Gileva, Juliju Aug i Sergeja Komarova, u filmu u kome uspešnoj i verenoj novinarki Ljubi se sve u životu odvija po planu dok ne pozajmi telefon od slučajnog prolaznika Sergeja, što pokrenuće seriju neočekivanih događaja.
– Ovo je film koji slavi život i ljubav. Danas imamo ne samo realnost koja je često mračna i ne raduje nas mnogo, nego imamo mnogo filmova koji su mračni, tamni. Ovakvi su retki, da uspeju da nas nasmeju i oraspolože – istakao je Biković.

Prema njegovim rečima, film rediteljke Sonje Karpunine govori o tome da „ne postoje slučajni susreti“, kao i „koliko život može da bude ponekad apsurdan i divan, i kada deluje da je nešto katastrofa, to može da otvari vrata za neke promene“.

Film „Hoću muža“ u produkcijski kuća Pik medija i Start rađen je tri godine, imajući u vidu godinu i po dana priprema i odlaganja zbog pandemije kovid-19, a snimalo se u Kalinjingradu i Moskvi.

– Kalinjingrad je dao posebnu atmosferu i notu filmu. Kada radite film ne znate da li će se taj rad na kraju isplatiti i da li će ga publika prepoznati. Na kraju se složi tek kad ga pogledate u sali sa publikom. Pogledao sam ga sa publikom u Kalinjingradu i imam utisak da smo dobili kvalitetan film – rekao je srpski glumac.

Film „Hoću muža“ potpisuje autorska ekipa hit komedije „Sluga“ (2019), najgledanijeg ruskog filma svih vremena sa Bikovićem u glavnoj ulozi. Srpski glumac je rekao da ne zna da li će „Hoću muža“ u Rusiji „prevazići uspeh “Sluge“ jer je bio neka vrsta fenomena“.

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/ 24sedam.rs

 

Advertisement