Connect with us

Emisije

Ja volim Srbiju (13.mart): Evo ko su gosti u nedelju

U nedelju, 13. marta, od 21.00

Published

on

Ja-volim-Srbiju-Dragana-Kosjerina-13-mart

Omiljeni porodični kviz i ove nedelje doprinosi vašem boljem raspoloženju uoči početka još jedne radne sedmice. Otkrivanje zanimljivih i neobičnih podataka o Srbiji i njenim znamenitim žiteljima, dobra muzika, fer plej nadmetanje i mnogo zabave- sinonim su za “Ja volim Srbiju”.

Šest poznatih ličnosti, raspoređeni u dva tima (crveni i plavi) takmiče se pokušavajući tačno da odgovore na što više raznovrsnih pitanja o Srbiji – njenoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu, nauci… U nadmetanju im pomažu i podržavaju ih kapiteni timova i publika u RTS- ovom TV studiju.

Kapiten plavog tima, dr. Nele Karajlić je u svoj tim doveo dugogodišnjeg novinara i šefa RTS-ovog dopisništva u Novom Sadu – Milana Srdića, mladu nadu naše atletike Ivanu Ilić, i teniskog trenera Dejana Kojića.

Nenad Okanović je u svoj crveni tim ove nedelje doveo glumca iz Republike Srpske Zlatana Vidovića, pevačicu Juliju i nekadašnjeg vaterpolo reprezentativca Jugoslava Vasovića.

Voditeljka kviza “Ja volim Srbiju” je Dragana Kosjerina, a specijalni gost u muzičkoj rundi je Cezar Garsija sa Kube.

Sedam igara i šest muzičkih rundi kviza “Ja volim Srbiju” donose i ove nedelje još jednu veoma uzbudljivu, zabavnu i do samog kraja – neizvesnu epizodu, punu preokreta.

Reditelj kviza je Darko Kamarit.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement